Crna Gora

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U BARU Trudnu suprugu ubio pred detetom

Objavljeno: 02.02.2017 | 20:49Izvor: Blic

Muškarac iz Peći Nedžat Beriša (30) iz barskog naselja Polje, nožem je ubio trudnu nevenčanu suprugu Dudu Sokolaj (27), ranio taštu Hatidžu Sokolaj i potom izvršio samoubistvo.

- Duda ga je ostavila, jer ju je maltretirao. Došao je jutros oko 10 sati, da je moli da mu se vrati, poneo je nož. Bile su samo njih dve u kući”, ispričao je “Vijestima” jedan od muškaraca iz familije Sokolaj.

Nezapamćen zločin u tom kraju dogodio se u porodičnoj kući Sokolaja, u naselju iznad bolnice u Starom Baru, naočigled njihovog maloletnog djeteta.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da je ubijena žena bila u šestom mesecu trudnoće.

“N.B. (30) je nožem izbo nevjenčanu suprugu D.S. i njenu majku H.S., a potom sebi prerezao vrat. H.S. je sa teškim povredama prebačena u barsku Opštu bolnicu. Na licu mesta pronađen je nož koji je, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog dela. Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi veštačenja, beživotna tela N.B. i D.S. biće transportovana na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi obdukcije - piše u saopštenju policije.

Otac i brat ubijene Dude zaposleni su u Komunalnim delatnostima i u preduzeću važe za dobre radnike i kolege. Majka Hatidža radi na buvljaku, a Duda nije bila zaposlena.

Užas na mestu događaja prvi su videli policajci: u Centru bezbednosti Bar primili su anonimnu poruku o zapomaganju i vrištanju iz komšiluka i odmah poslali patrolu.

Saopšteno je da je scena krvavog pira potresla i iskusne policajce.

Nedžad i Duda su imali dete, koje je nakon razlaza živelo sa majkom.

Za Nedžada tvrde da je živio u naselju Tomba, a da se izdržavao prodajom šerpi.

Došao je u Bar sa Kosova nakon rata 1999. godine.

U policijskim kartonima prestupnika ga nije bilo.

Hatidža se borila sa ubicom, pa ranjena sama krenula ka bolnici

Dok je policijska patrola bila na putu ka mjestu zločina, izranjavana majka trudnice, Hatidža je krvareći sama krenula niz ulicu ka bolnici, koja je od kuće udaljena nekoliko stotina metara. Ona je operisana je u barskoj bolnici, van je životne opasnosti i sada je na Odjeljenju intenzivne njege.

“Vijestima” je rečeno da karakter rana koje je zadobila po rukama, licu, leđima, grudnom košu, svedoči da se borila sa ubicom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u