Hrvatska

MAJKA SOTONA zadavila sina, pa ga šetala u kolicima po gradu: Novi morbidni detalji ubistva Denisa (3), poslednja šetnja smrti (FOTO)

Objavljeno: 03.06.2017 | 19:15Izvor: Telegraf.rs

Majka monstrum Kjara nakon što ga je zadavila, stavila ga je mrtvog u kolica i sa sve maloletnom prijateljicom tako gurala po gradu, želeći da prikrije zločin i otarasi se tela

Monstruoznim detaljima u vezi ubistva  trogodišnjeg Denisa u Puli čini se nikad kraja.Majka monstrum Kjara, ili majka sotona kako je nazivaju u Hrvatskoj, nakon što ga je zadavila,stavila je njegovo telo u kolica i sa sve maloletnom prijateljicom tako gurala po gradu, želeći da prikrije zločin i otarasi se tela.

Samo nekoliko sati nakon što je golim rukama zadavila sina, nešto iza ponoći, Kjara Pašić (32) je ušetala u zgradu pulske policije i potpuno staloženo i mirno, prijavila nestanak sina Denisa. Policajcima u tom trenutku napamet nije palo da je majka ubica.

Svi iz istarske policije su se tog 23. maja digli u potrazi za “nestalim” dečakom koji je već bio mrtav, piše express.hr.

Foto: Facebook/Chiara Rojnic

Komšije tvrde da su ga poslednji put videle taj dan oko podneva zaigranog ispred zgrade nedaleko od železničke stanice gde je živeo sa majkom.

U toku večeri, kada je pao mrak, majka Kjara i njena prijateljica su krenule s dečjim kolicima u poslednju Denisovu šetnju, šetnju smrti. Mrtvog dečaka su naime postavile u kolica, da ne izazovu sumnju kod slučajnih prolaznika.

Uputile su se tako sa ciljem da telo mrtvog deteta bace u more i kasnije sve prikažu kao nesrećan slučaj utapanja dečaka koji je nestao. Bacile su ga u kameniti plićak, a dečja kolica zaturile unutar šipražja odavno zapuštene kasarne Katarina.

Foto: Facebook/Chiara Rojnic

Nedugo potom, majka-monstrum prijavljuje policiji da joj je dete nestalo, policije organizuje potragu i raspisuje poteru za dečakom širom Hrvatske.

Majka je policiji detaljno objansila šta je dečak imao na sebi i kako izgleda.

– Ima svetlu boju kose. Bio je obučen u plavu majicu kratkih belih rukava s motivima dečjih autića. Nosio je donji deo plave trenirke, a na nogama je imao plave cipelice – pričala je majka Kjara.

Printskrin: HRT

Tog utorka nešto iza 18 sati odvela ga je, kako je tvrdila, u park da se igra s decom, gde ga je i ostavila. Kroz prozor stana koji gleda na park u Akvilejskom prilazu u Puli, gde žive, posmatrala je kako se igra. Sat kasnije, pričala je majka, sina više nije videla kroz prozor, pa je otišla u park da ga potraži.

Policiji je brzo bilo sumnjivo što je nestanak prijavila tek šest sati kasnije…

Printskrin: HRT

Za ubistvo su optužene majka, Kjara Pašić Rojnić (32) i 14-godišnjakinja koja joj je navodno pomagala. Maloletna devojčica je štićenica doma i ranije je takođe bila problematična, a saznalo se da je navodno i sama zlostavljano dete. Obe su zadržane u pritvoru.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u