Društvo

Upucao trudnicu u osmom mesecu, njenu ćerku i još troje i pobegao!

Objavljeno: 22.11.2014 | 23:36Izvor: Kurir

Devojčica (10) je preživela, ali majka i njeno nerođeno dete nisu izdržali do Hitne pomoći

KLIVLEND - Nepoznati napadač ubio je danas ubio trudnicu u osmom mesecu trudnoće, njeno nerođeno dete i još tri osobe, saopštila je policija u američkom gradu Klivlendu.

Šerita Džonson (41) je upravo ušla u osmi mesec trudnoće kad je ubijena ispred svoje kuće. S njom je bilo njeno dvoje dece - ćerkica (10) i dečak za kog AP navodi da je beba, što znači da može da ima od devet meseci do tri godine.

Zločin se dogodio sinoć u 19.30, a napadač je ubio i 17-godišnjakinju koja je prolazila, i dvojicu muškaraca (19 i 60).

"Samo zver može tako nešto da uradi drugom ljudskom biću", izjavio je zgranuto šef klivlendske policije kalvin Vilijems. Policija još nije identifikovala napadača niti je saopštila šta je mogao da mu bude motiv, a Vilijams je zamolio građane da jave detektivima ako znaju nešto što bi moglo da pomogne u istrazi.

Istraga je utvrdila da je Džonsonova upravo dovezla decu do kuće i pustila ćerkicu da sama uđe i uzme jaknu. Mala je unutra nabasala na ljude koji su takođe upucani, a onda je iskočio naoružani maskirani muškarac i opalio u pravcu detetovog grudnog koša. Pregazio ju je, istrčao na ulicu i upucao majku, koja je sedela u kolima i čekala devojčicu.

Džonsonova i devojčica su odvezene u bolnicu. Nažalost, ona je stigla bez znakova života. Umrla je i beba.

Devojčica je lakše ranjena i predata je porodici, kao i njen mali brat.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u