Društvo

Tuga: Devojčici od osam godina ustanovljen rak dojke!

Objavljeno: 27.11.2015 | 11:52Izvor: 24sata.rs

Devojčici od samo osam godina dijagnostikovan je rak dojke, a poslednja informacija je da je ona najmlađa osoba koja će morati da se bori sa tom opakom bolešću.

Mala Krisi (skroz desno) koja boluje od kancera, Foto: Skrinšot


Devojčica po imenu Krisi Tarner iz Jute požalila se na grumen u grudima prošlog meseca.

- Sredinom oktobra došla je iz škole i pokazala nam grumen na grudima i bila je vrlo uplašena - rekao je Krisin otac, Troj.

Posle pregleda ustanovljeno je da devojčica boluje od retkog raka dojke koji se pojavljuje jednom među milion ljudi kojima se otkrije bolest kancera grudi.

Oba roditelja ovog deteta imala su kancer, a Krisina majka Anet spremna je da sve učini kako njena ćerka ne bi imala teško detinjstvo.

- Nastavićemo da se borimo svim silama. Uradićemo sve kako bi ona imala osmeh na licu svakog dana. Nadam se da neće klonuti duhom, a mi ćemo prevaziči ovo, sigurna sam - navela je Anet.

Prijateljica Tarnerovih, Melisa Papaž izjavila je da će mnogi učestvovati u izlečenju Krisi, te da će najbolji doktori raditi na tom slučaju.

- Krisin problem je predstavljen na nivou države i uključeni su najbolji doktori u našoj zemlji kako bi se ona izlečila. Nećemo dozvoliti da ovakav problem uništi divnu porodicu - zaključila je Melisa.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u