Društvo

SVET ZANEMEO: Majka i sin U LJUBAVNOJ VEZI! Uprkos pretnjama, ne odustaju od incesta (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.2017 | 22:12Izvor: medio.rs

Majka i sin su više od godinu dana u vezi uprkos svim sankcijama koje im je država odredila.

Monika Mares (36) iz Novog Meksika (SAD) stupila je nedavno u ljubavnu vezu sa svojim sinom Kalebom Petersonom (19), zbog čega ih u septembru očekuje suđenje, a preti im i kazna zatvora od godinu i po dana zbog incesta.

Ipak, njih dvoje poručuju da „neće dozvoliti nikome da ih razdvoji“.

Kaleb je, inače, rođen kao Karlos, a odmah nakon što ga je Monika rodila sa 16 godina, dala ga je na usvajanje. Usvojitelji su mu dali ime Kaleb, i on nije imao nikakav kontakt sa svojom biološkom majkom – sve do prošlog Božića kada su se povezali preko Fejsbuka. Odmah su ugovorili i upoznavanje.

- Prvi put kad sam videla svog sina, osetila sam leptiriće u stomaku od uzbuđenja. Plakao je i snažno me je zagrlio - priča Monika, dodajući i da je nedugo potom Kaleb došao do nje svojim kamionom i ostao da živi s njom i njenom decom.

Uskoro su počeli da osećaju nešto više jedno prema drugom, a Monika to objašnjava činjenicom da ga nije ona odgojila, i tvrdi da je veliku ulogu odigrala i genetska seksualna privlačnost.

Ubrzo su počeli da imaju i seksualne odnose i da se ponašaju kao pravi par. Kaleb za medije kaže da smatra da, budući da su oboje punoletni, treba sami da odlučuju o svom životu, čak i ako te odluke vode u incest.

Majka i sin od 25. februara „ratuju“ s državom. Do sada su već jednom bili privođeni pa pušteni uz kauciju od 5.000 dolara, a u septembru ih čeka novo suđenje. Do suđenja moraju biti razdvojeni, a policija se uzda da će komšije motriti na njih, pošto su upravo zahvaljujući njima i saznali šta se dešava u Monikinoj kući.

Pogledajte njihovu priču u prilogu:

 

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u