Društvo

Srpski tinejdžeri SILOVALI devojčicu (14) u Nemačkoj! Polugolu je izbacili na ulicu i ostavili da UMRE OD HLADNOĆE

Objavljeno: 22.10.2016 | 10:50Izvor: Telegraf.rs

Denisu M. (14), Živoradu S. (17), Aleksandru N.K. (16) i Bošku P (21) sudilo se da su učestvovali u grupnom silovanju devojčice u Hamburgu. Devojčicu su napali 11. februara ove godine, posle proslave jednog rođendana. Silovali su je u stanu i zatim je polugolu izbacili u dvorište, gde je skoro umrla od hladnoće

Grupa srpskih tinejdžera koja je u Nemačkoj silovala 14-godišnju devojčicu, nakon čega su je polugolu izbacili na ulicu, nije završila iza rešetaka.

Trojici maloletnika i jednoj njihovoj drugarici izrečene su uslovne kazne, a u zatvor će morati samo jedan mladić koji je punoletan.

Denisu M. (14), Živoradu S. (17), Aleksandru N.K. (16) i Bošku P (21) sudilo se da su učestvovali u grupnom silovanju devojčice u Hamburgu. Kao vođa je označen Boško, koji je osuđen na četiri godine zatvora. Sva četvorica su u Nemačkoj boravili sa svojim porodicama kao migranti iz Srbije.

Devojčicu su napali 11. februara ove godine, posle proslave jednog rođendan. Silovali su je u jednom stanu i zatim je polugolu izbacili u dvorište, gde je skoro umrla od hladnoće.

Spasao ju je je meštanin koji ju je primetio u prolazu i pozvao hitnu pomoć, piše “Alo”. On je ispričao da je devojčica u nesvesti ležala na hladnoći samo u donjem vešu i da je bila promrzla. Kada je primljena u bolnicu, temperatura joj je bila 35,4 stepena, pa je lečena od hipotermije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Dvojici mladića, Bošku P. (21) i Aleksandru K. (16), nakon napada je određen pritvor, a Živorad S. (17) i Denis M. su zadržani u Centru za mlade, odakle je Denis pobegao, pa je nemačka policija u aprilu izdala poternicu za njim.

Sudija je izjavio da su tinejdžeri devojčicu tretirali kao objekat i je svestan da će javnost zbog prilično blage kazne reagovati.

– Možda će se javnosti ovo činiti kao blaga kazna, ali za maloletnike one moraju da se fokusiraju na obrazovanje, a ne na kažnjavanje – dodao je sudija i istakao da su optuženi u potpunosti priznali zločin i izrazili kajanje.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u