Društvo

SATANISTIČKI HOROR: Majka je naterala da spava sa 1.800 muškaraca

Objavljeno: 23.09.2014 | 00:05Izvor: Telegraf.rs

U svojim memoarima Anabela Forest je opisala svoje jezivo detinjstvo i sve rituale satanističkog seksualnog kulta kroz koje je morala da prođe do svog punoletstva

Ćerka žene koja je bila umešana u satanistički seksualni kult, otkrila je da ju je majka primoravala da do svoje osamnaeste godine spava sa 1.800 muškaraca.Anabela Forest, kako sada sebe naziva, bila je uvučena u bolesni kult još sa 7 godina kada je morala da posmatra seksualni čin između svoje majke i vođe kulta.

Sa 11 godina bila je silovana dva puta, a sa 14 je već bila naterana od strane majke da ima grupni seks sa njom i komšijama iz ulice u jednom od gradova Velsa.

Majka ove devojke i vođa kulta su uhapšeni zbog sistematskog seksualnog zlostavljanja devojčice tokom njenog odrastanja. Rituali ovog kulta su podrazumevali nošenje kapuljači tokom mise pre grupnog seksa sa suprugama i decom, kao i često prisustvo zmija na oltaru.

Devojka je bila primorana da se bavi prostitucijom kako bi zarađivala novac za“crkvu” ovog kulta. Ona je morala, kao i ostali, da prati uvrnutu ideologiju ovog para koja ima za ideju da se deca dokazuju pred Bogom tako što imaju seksualne odnose sa drugim članovima kulta. Anabela je čak u 17-oj godini i zatrudnela sa svojim očuhom monstrumom. Ovo dvoje su osuđeni na 10 godina zatvora.

Reprint: The Devil on the Doorstep

Reprint: The Devil on the Doorstep

Anabela Forest koja danas živi na severu Engleske, izdala je knjigu o svom zastrašujućem detinjstvu i odrastanju pod nazivom “Đavo je na pragu: Moje bekstvo iz satanističkog seksualnog kulta”.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u