Društvo

Samohrani otac pretvorio prikolicu u luksuzni dom za ćerku i preplovio svoje račune (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.2017 | 17:39Izvor: Telegraf.rs

Tom je jedan od 9,5 miliona Britanaca koji žive bez hipoteke

Samohrani otac Tom iz Stafordšira, koji je po profesiji projektni menadžer, pretvorio je prikolicu u luksuzni dom za sebe i svoju osmogodišnju ćerku. Zahvaljujući ovome, prepolovio je troškove života.

Tom je jedan od 9,5 miliona Britanaca koji žive bez hipoteke zbog visokih cena kuća i stanova, koje rastu iz godine u godinu.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Kupio je prikolicu iz Amerike dugu 10 metara za 12.000 evra.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Na preuređenje je potrošio 27.000 evra, a sada ima dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo i sve ono što je potrebno za jedan dom.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Postao je samohrani otac nakon što se razveo od Katijine majke.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Sedam godina je pokušavao da živi normalno, plaćajući račune i najam stana, ali umorio se. Odlučio je da uradi nešto kako bi sa svojom ćerkom živeo slobodno.

Foto: Channel4

Foto: Channel4

Tom sada troši 577 evra mesečno za najam mesta za prikolicu, što je dvostruko manje od računa i najma stana koji je plaćao ranije.

Svoju ideju je pre nekoliko meseci predstavio Sari Bini, urednici emisije “How to Live Mortgage Free” na Kanalu 4, a sada su prikazali rezultate koji su oduševili.

Iako je reč o prikolici, ona ima sve što je potrebno za ugodan život, udobna je i prostrana, a Tom je sretan, piše Dejli mejl.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u