Društvo

POGINULA BOLESNA BEBA NA PUTU KA BOLNICI: Stravičan sudar sanitetskog vozila i kamiona u Makedoniji

Objavljeno: 23.08.2016 | 19:47Izvor: Telegraf.rs

Ambulanto vozilo Opšte bolnice iz Strumice prevozilo je novorođenu bolesnu bebu majke E. U. (39) u Skoplje, ali do cilja nisu stigli

U sudaru sanitetskog vozila “fiat doblo”, koji je vozio Lj. Č. (58) iz Strumice i kamiona “man”, za čijim se upravljačem nalazio M. T. (27) iz sela Trstenik kod Kavadaraca u Makedoniji,poginula je beba.

Ambulanto vozilo Opšte bolnice iz Strumice prevozilo je novorođenu bolesnu bebu  E. U. (39) u Skoplje, ali do cilja nisu stigli.

Kod sela Lakavica, na magistralnom putu između makedonskih gradova Štipa i Radoviša, došlo je do strahovitog sudara u kome je pored bolesne bebe, teške povrede zadobila i medicinska sestra S. S. (53) iz Strumice. Oni su sa sanitetskim vozilom bolnice u Štipu hitno prebačeni u Klinički centar u Skoplje, gde je jedan sat iza ponoći beba preminula.

Više sreće su imali ostali učesnici u saobraćajnoj nesreći. Iz nje su nepovređeni izašli vozač ambulantnog vozila Lj. Č. i njegov saputnik V. T. (30) iz Strumice, kao i šofer kamiona M. T. iz Trstenika kod Kavadaraca i V. N. (42) iz sela Nov Karaorman kod Štipa, koji se nalazio sa njim u kabini.

Istraga će utvrditi kako je došlo do nesreće i ko je bio kriv.

 

(D. J.)

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u