Društvo

NEVIĐENI ZLOČIN POTRESA BRITANIJU Brutalno silovao prolaznicu, pa otišao NA SOPSTVENO VENČANJE

Objavljeno: 04.03.2017 | 07:15Izvor: Blic

Deri Mekejn (28) priznao je na sudu da je brutalno silovao 24-godišnju devojku u londonskom parku Viktorija.

Deri Mekejn (28) priznao je na sudu da je brutalno silovao 24-godišnju devojku u londonskom parku "Viktorija" svega nekoliko sati pre nego što se zaputio u crkvu gde se oženio svojom trudnom devojkom.

Deri Mekejn
Zločin se dogodio u noći između 12. i 13. januara, a Mekejn se oženio 13. januara popodne. Tužilac tvrdi da je napad bio planiran, da je žena silovana na najperverznije načine, uz psihološke igre silovatelja.

- Bilo je oko ponoći, neki minut nakon ponoći. Žrtva se vraćala peške kući sa pića sa prijateljima. Skrenula je sa svoje uobičajene rute, jer je izbegavala je da ide kroz centralni deo parka, pošto je suviše opasno. Bila je na samom izlasku iz parka kada ju je muškarac povukao za ruku i odvukao sa strane. Počeo je sistematski da je napada i neuobičajeno da razgovara sa žrtvom, što bi se moglo opisati kao psihološka igra u pokušaju da je kontroliše. Pitao je žrtvu šta misli da će sledeće da joj radi pre nego što bi joj nešto uradio. Uradio je još jednu stvar neobičnu za silovatelje - koristio je kondom prilikom penetracije i ejakulacije - rekla je na sudu tužilac Kejt Beks.

Silovatelj je svoj gnusan zločin priznao tek kada su na sudu predstavljeni jasni dokazi tužilaštva, koji uključuju snimke nadzornih kamera i iskaze svedoka.

Javnost je zaprepašćena činjenicom da ovo Mekejnu nije prvo silovanje. Sličan zločin počinio je 2006. godine. Tada je osuđen na doživotnu robiju, ali je pušten. Tužiteljka Kejt Beks rekla je i da će ovaj put Mekejn otići u zatvor na "jako, jako dug period".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u