Društvo

NESREĆA U LOVU: Okliznuo se i sačmu sasuo sebi u vrat!

Objavljeno: 23.02.2015 | 10:09Izvor: Kurir

Jedan 47-godišnjaku iz mesta Azpah u petak poslepodne krenuo u lov na vrane na livadi iza svoje kuće, ali se slučajno upucao i preminuo od zadobijenih povreda

BEAUNAU - U gornjeaustrijskom mestu Braunau, poznatom po tome što je u nemu rođen Adolf Hitler, dogodila se tragična nesreća u kojoj je stradao jedan lovac (47).

Reč je o još jednoj  žrtvi lovačke strasti. Austrija je država sa mnogo registrovanih lovaca i lovačkog oružja i neretko se događaju nesreće sa tragičnim posledicama. Nesrećni lovac se najverovatnije spotakao u lovu zbog čega je puška opalila i ubila ga.

Reč je o 47-godišnjaku iz mesta Azpah (Aspach) u okrugu Braunau, koji je u petak poslepodne  krenuo u lov na vrane na livadi iza svoje kuće. On se najverovatnije zbog vlažne trave spotakao i pri padu slučajno je došlo je do okidanja lovačke puške. Sačma ga je pogodila pravo u vrat.

Tek posle sat i po pronašao ga je njegov brat, ali mu više nije bilo pomoći jer je čovek iskrvario, a lekari hitne pomoći su mogil samo da konstatuju smrt.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u