Društvo

JEZIVI LJUDI, IMATE LI DUŠU? Ubijaju pse sa osmehom na licu!

Objavljeno: 25.07.2014 | 09:38Izvor: Telegraf.rs

Na snimcima se čuju očajnički krici još živih pasa dok pred njima u demonskim bolovima umiru ostale životinje. Još nisu ni izdahnule, a sve ih bacaju na gomilu

Bali je poznat kao popularna destinacija za turiste dubljeg džepa, ali iza predivnih plaža i uživancije u luksuzu krije se i mračna strana tog ostrva.

Na YouTubeu se pojavio zapanjujući snimak koji prikazuje brutalan način na koji se vlasti na Baliju bore protiv besnila životinja. Sve pse lutalice kao i one koje su na ostrvo doveli krijumčari hvataju i odvode u klanicu u kojoj se sadistički na njima iživljavaju.

Nesretne životinje, za koje uopšte nije utvrđeno imaju li besnilo, ubijaju ubrizgavajući im fatalnu dozu medikamenata direktno u srce, prenosi “Jutarnji.hr”.

Na snimcima se čuju očajnički krici još živih pasa dok pred njima u demonskim bolovima umiru ostale životinje. Još nisu ni izdahnule, a sve ih bacaju na gomilu gde se još trzaju u poslednjim trenucima života.

Za to se vreme u pozadini se povremeno čuje sasvim normalan razgovor i smeh krvnika, a jedna od učesnica ovog pokolja sa smeškom na licu je pre slanja životinja u smrt neke od njih fotografisala. Za čiju uspomenu, nije jasno.

Kako zastrašujući video ide dalje, tako su prizori sve manje podnošljivi, a najstrašniji je kraj, kada se tek poneka životinja još malo trza, ali lavež je u potpunosti utihnuo. Čuje se glasna tišina smrti.

Program ovakvog nečovečnog ubijanja potencijalno besnih životinja odobrio je lokalni guverner, a sprovodi ga tamošnji zavod. Dovoljno je da prođe 24 sata od hvatanja psa i, ako se vlasnik ne javi, po kratkom postupku sledi eutanazija.

Nađete li psa lutalicu, slobodno ga eliminišite – izjavio je pre mesec dana guverner Balija Mangku Pastika.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u