Hrvatska

Vapaj majke ubijene Kristine (18): David ju je godinama maltretirao i pretio, mislio je da može sve jer je bogat (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.2017 | 11:46Izvor: Telegraf.rs

Osumnjičeni za ubistvo imao burnu prošlost, ali policija nije reagovala

Majka ubijene 18-godišnje Kristine iz Zagreba u šoku je, ali je novinarima i policiji otkrila da je bivši dečko godinama maltretirao njenu ćerku.

– On je mojoj ćerki pretio. U novembru joj je razbio auto i uzeo joj je mobilni telefon. Juče je ona bila na Državnom tužilaštvu na ispitivanju zbog toga i čeka poziv za Kazneni sud. Mogu da se zakunem da ju je on ubio, stalno se razbacivao i govorio koliko novca ima i da mu niko ništa ne može. Evo, vidite kako se to sad završilo – rekla je majka.

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Otkrila je da će osumnjičeni za ubistvo njene ćerke u junu napuniti 20 godina.

– Zašto je to uradio, ne znam. Otišla sam u noćnu smenu. Zvao me bivši muž i rekao da ga je zvao komšija, da su nam policija i Hitna pomoć pred zgradom – govori ona.

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Ova žena takođe napominje da je David često imao agresivne napade na njenu ćerku, zbog čega su se i sudili. Prema njenim rečima, nekoliko puta su prijavljivali policiji njgeovo nasilje, ali policija nikada nije reagovala, kako sumnja, zbog toga jer mu je otac moćan i bogat čovek, piše Index.hr.

Podsetimo, ovakvi agresivni napadi i ubistva nikada se ne dešavaju slučajno već skoro uvek postoje određeni predznaci ili pak prethodni ispadi, koji upućuju na to do koje mere osoba može biti opasna. Sličan slučaj se nedavno desio u Štrpcu, kada je čovek iz čista mira izbo nožem svoje blizance, od kojih je jedan umro. 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u