Hrvatska

Sandra i Igor su uvek bili zajedno, dok ih smrt nije rastavila: Preminuli na isti dan nakon 50 godina braka

Objavljeno: 02.04.2017 | 09:48Izvor: Telegraf.rs

Kako su živeli, tako su i umrli. Zajedno

Supružnici iz Splita78-godišnja Sandra i 80-godišnji Igor, većinu svog života proveli su zajedno, azajedno su i preminuli nakon 50 godina braka.U stanu u Starčevićevoj ulici, pronađeni su mrtvi supružnici Igor i Sandra S. Nije bilo tragova nasilja, tako da nije ni naložena obdukcija, a istražitelji koji su stigli u stan potvrdili su da su Igor i Sandra bili mrtvi dva-tri dana.

Najstrašnije je možda to što je prvo preminula Sandra, a tek potom, gotovo 24 sata kasnije, i njen suprug Igor. Bio je teško pokretan pa nije uspeo da dozove pomoć na vreme, pre nego li je i njemu pozlilo i verovatno mu “puklo” srce zbog gubitka partnera, piše “Splitski dnevnik”.

Bračni par su decenijama viđali kako ruku pod ruku šetaju prema Marjanu, zapravo bilo gde, bili su nerazdvojni. Kako kažu njihove komšije, još ne verujući zbog čega su se ispred njihovog ulaza u zgradu u sredu pojavili policija i mrtvozornik, nenadani potpuni prekid komunikacije primetili su Igorova sestra (par nije imao dece) koja stanuje nekoliko stotina metara dalje od Starčevićeve, ali i žena koja im je poslednjih nedelja dostavljala veće nabavke iz prodavnice pred ulazna vrata stana pa su uzbunili nadležne.

I ostale komšije potvrdile su kako su ih često viđali zajedno, a kako posednjih meseci nisu više izlazili zbog teško narušenog zdravlja (oboje su između ostalih tegoba imali dijabetes, a Igor je teško hodao) nisu previše bili iznenađeni što ih od ponedeljka ne vide i ne čuju.

Neobičan zadah osetila je u sredu komšinica etažu iznad, nije međutim znala poreklo, ali do tada su pred ulazom stigli istražitelji i Hitna pomoć. Nije bilo tragova provale, kao ni tragova borbe u stanu, iako se dalo uočiti kako u poslednje vreme supružnici nisu bili pri zdravlju.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u