Hrvatska

Mislite da su naše poznate dame hodajući modni debakli? Hrvatice na crvenom tepihu su im ozbiljna konkurencija

Objavljeno: 25.05.2016 | 19:01Izvor: 24sata.rs

Poznate hrvatske dame sinoć su se opasno skockale za žurku Story magazina, mada je zbog nekih od njih crveni tepih postao još crveniji.

Seve je izgleda ide još dublje u svoju "krivi spoj" fazu,  pa je svoj novi imidž pomalo nesrećno uklopila uz belu haljinu s resama u stilu "Velikog Getsbija".

No, Igoru se izgleda sviđa, to je bitno.

Ipak, sigurni smo da je i on morao da šmekne guzu Sevkine drugarice.

Maja Šuput je i ovog puta "izdominirala", mada oni koji se sećaju u čemu je došla na Severininu svadbu verovatno neće biti previše iznenađeni.

Hrvatska pevačica već neko vreme vapi za pažnjom, a tamošnji mediji posle sinoćnog "nastupa" zaključuju da joj više nije bitno da izgleda lepo, već samo da šokira.

Ipak, modni žiri ju je nagradio. Mada, verujemo da je bila mrtva trka sa voditeljkom Hanom Hadžiavdagić.

Kreatorka njene večernje haljine verovatno će biti zbunjena kad vidi kako je Hana kompletirala svoj stajling "pticom" na glavi i bakinom torbicom...

...Ali smo sigurni da bi bila primećena i da se u ovome pojavila na nekom maskenbalu... Ili sado-mazo žurki, zajedno sa blogerkom Petrom Nižetić, koja je na crvenom tepihu pozirala u drečavom odelu, crnom brusu, sa sve dasom i dodatnim modnim rekvizitima.

 


Renata Sabljak, pevačica i glumica, za ovu priliku izabrala je prozirnu haljinu od crne i bele čipke, koja joj je otkrivala čak i donji veš.

Slična akcija nije se baš očekivala od istaknute rediteljke i glumice Senke Bulić, čije intimne delove prekrivaju tek ružičasti cvetići.

No, kad bolje pogledamo, one su još i pristojno izgledale.

 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u