Hrvatska

ISPOVEST PROSTITUTKE IZ ZAGREBA: Uzmem KOKAIN i imam odnos sa DESETORICOM za veče! Zaradim BOGATSTVO

Objavljeno: 19.03.2017 | 13:27Izvor: Kurir

- Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama

Jedna od devojaka koja je učestvovala u jednom od najvećih lanaca prostitucije, čiji je makro više puta hapšen zbog organizovane prostitucije ispričala je kako izgleda scena elitne prostitucije u Zagrebu koja obuhvata sve - od visoke politike, estrade, biznisa i mode.

- Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi o željama klijenata i dubini džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja - prenosi hrvatski portal Dnevnik.hr.

Tako, detaljno, o svetu prostitucije priča zanosna 22-godišnja hostesa izvikanog kluba na jadranskoj obali. Prava lepotica svojom pričom uvodi u paralelni svet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruju prostitucija, kokain i alkohol.  Premda je po cenama to doista elitna prostitucija, u tom svetu ima i seksa u prljavim toaletima, na parkiralištima klubova...

- Znate, klijenti im gotovo uvek pre seksa za novac besplatno daju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mesto. Plaća se unapred. Cure često učestvuju u seksu s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1.500 evra. Naravno, cure na to pristaju tek kad su ubede kokainom.
Sutradan se ni ne sećaju šta se događalo prošle noći.

- Najčešća zarada mi je 400 evra, i to se dobije za seks s dvojicom. Cure iz tog sveta misle da su uspele kada snime pesmu ili spot, pojave se na nekoj naslovnici kao manekenke, a onda postanu privesci bogatog sportiste ili tajkuna. S takvima obične izdrže nekoliko meseci, a oni kontrolišu svaki minut njihovog života. Obično curi plaćaju luksuzno uređen stan u elitnim četvrtima, kupuju odeću, daju im pozamašnu svotu za život i odvode je na egzotična putovanja, u svetske metropole. Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati zvaničnik jednog zagrebačkog fudbalskog kluba i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j....o dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5.000 evra, a sa mnom je trebalo da ide još jedna dogovorena devojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cveta i u svetu sporta, u kojem se vrti velik novac. Po pravilu, prava elitna prostitutka u godini može da zaradi doslovce koliko poželi, zavisno od toga koliko je frajera "pregazi" - otkriva detalje jedna od učesnica sveta prostitucije.

foto Profimediafoto Profimedia

Devojka pojašnjava da deo zarade od prostituisanja odlazi makrou:

- Prostitutke se naručuju preko makroa, koji imaju široki krug poznanika iz različitih sfera života. U tome učestvuju svi iz tog sveta, baš svi! Estradni menadžeri su najtraženiji, oni mogu da napumpaju curu, učine je slavnom, a ona je onda tražena roba. Seks s hostesama u kafićima i klubovima mogu da dogovaraju vlasnici tih objekata, ali i konobar, pa čak i neko iz obezbeđenja. To je ogromna mreža, čitav paralelni svet. One poznatije su njima pravi trofeji, naročito ako su na naslovnicama novina, ako su predstavljene kao uspešne manekenke, pevačice i glumice. Takve žene muškarcima podižu ego, oni misle da su najmoćniji na svetu kad završe s curom koja je poznata. Menadžeri dogovaraju susret prostitutke i klijenta u kockarnicama, elitnim restoranima, noćnim klubovima i privatnim zabavama. Tamo se upoznaju i, ako ima “hemije”, dogovore cenu. Nitko i ne govori o seksu za novac, ali se to podrazumeva - kaže hostesa i hladno dodaje:

- Cure se odlučuju na prostituciju jer je tu najbrža zarada. Nijedna od njih ne želi zaista da peva, a od manekenstva se u Hrvatskoj ne može živeti. Skupa odeća, miris luksuza i poznanstva s bogatašima je stil života kojem teže. Eto, radije pristaju na seks s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihov je sistem životnih vrednosti posve poremećen. One stvarno misle da su vrednije od ostalih ljudi jer se bolje odevaju i imaju bolje veze. Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike. Ne biraju rečnik, čupaju se za kosu, vređaju, psuju i udaraju šakama. Mesta za jeftini seks nabrzaka gotovo se ne biraju. Najčešće su to rupe pune mafije i ološa...

U tekstu se spominje i cenovnik koji važi za sve one koji hoće usluge "prijateljica noći", a u njemu je svaka od usluga jasno razgraničena - evrima:

 

  • 5.000 evra - Među ponudama koje su začudile i iskusnije prostitutke stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.
  • 3.500 evra - Vikend-najam prostitutke u hotelima. Najvišu cenu za vikend najam u hotelima postižu samo prostitutke koje su se već pojavile u medijima kao pevačice, starlete, manekenke...
  • 3.000 evra - Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jeste oblik sezonske prostitucije, no orgije na palubama ponekad umeju da se ot,u kontroli i nisu sve devojke spremne na njih...
  • 1.000 evra - Seks za jednu noć u luksuznom hotelu. Ol-inkluziv ponuda najdraža je prostitutkama, posebno ako podrazumeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.
  • 100 evra - Brzinski seks u autu na parkiralištu ili toaletu. Neretko uz kokain, koji se poklanja, najjeftinij seks podrazumijeva prezervativ, ali i loše prostore...

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u