Hrvatska

(FOTO/VIDEO) DA SE ZNA KO JE ISTINSKA ZVEZDA: Pogledajte kako je slavna Josipa Lisac spustila na zemlju Kolindu Grabar Kitarović!

Objavljeno: 19.12.2016 | 09:09Izvor: medio.rs

Poznata hrvatska pevačica Josipa Lisac pokazala je hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović gde joj je mesto, pošto je odbila da joj ustane prilikom pozdravljanja u Hrvatskom narodnom pozorištu...

Kako bruje hrvatski mediji, pre nekoliko dana na predstavi Orašar u Hrvatskom narodnom pozorištu među zvanicama su bile i Josipa Lisac i Kolinda Grabar Kitarović.

Dve uvažene gošće su, naravno, primetile jedna drugu pošto su im lože bile u blizini, a pažnju hrvatskih medija je privukao jedan detalj prilikom pozdravljanja.

Naime, slavna pevačica je sve vreme ležerno sedela u loži dok je predsednica prišla njoj i pozdravila je nagnuvši se. Mediji su odmah krenuli da spekulišu ko je tu koga, zapravo, trebalo da pozdravi, uz neizostavne komentare da je Josipa svojim stavom spustila Kolindu na zemlju.

Josipa je bila i ostala osvedočena diva i muzička legenda ovih prostora, pa je verovatno predsednica našeg zapadnog suseda bila počastvovana što se nalazi u tako uglednom društvu.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u