BiH

(VIDEO) DOLAZAK NA MATURU ZA PAMĆENJE: Melisa i Valentina na konjima oduševile ceo grad

Objavljeno: 19.05.2017 | 09:42Izvor: Kurir

Ispraćaj maturanata Osnovne škole Tušanj na matursko veče u Tuzli bio je posebniji i neobičniji od svih drugih.

Razlog zbog kog su svi prisutni bili iznenađeni ali i oduševljeni prizorom je dolazak maturnatkinje Melise Skokić, koja je zajedno sa drugaricom Valentinom Drolc jašući konje Janu i Doganu, stigla ispred hotela Melain.

Iako izuzetno mlade Melisa i Valentina su sa dosta iskustva i u konjičkoj opremi jahale konje, što celokupnom prizoru davalo posebnu draž.

"Ljubav prema konjima traje pune tri godine, Melisa ih je posebno zavolela i skupa smo članovi KK Vranac Tuzla. Izrazila je želju da je na matursko veče isprate upravo njeni ljubimci, a kao i svaki otac, tu sam da ispunim želju svojoj ćerki koja je zajedno sa prijateljicom Valentinom jahala ulicama Tuzle i kako sam uspeo da vidim izmamile su brojne osmehe na licima naših sugrađana. Zahvalio bih se konjičkom klubu Vranac, s obzirom na to da su nam izašli u susret i Melisi ispunili veliku želju", rekao je Almir Skokić, otac mlade maturantkinje.

Oduševljenje svih sugrađana, Foto: Printscreen/ YoutubeOduševljenje svih sugrađana, Foto: Printscreen/ Youtube

Konji su iz konjičkog kluba Vranac Tuzla, članovi Ergele Vranac učestvovali su na brojnim manifestacijama gde su sa svojim izabranim jahačima i konjima neretko osvajali priznanja u pogledu opremljenosti obučenosti jahača, i kvaliteta konja koje poseduju.

Mladi maturanti okupljeni ispred hotela nisu krili raspoloženje na licima, fotografisali su se sa konjma, a  slavlje je nastavljeno.

(tuzlanski.ba)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u