BiH

UZ POVIKE ALAHU EKBER PUCAP PO POLICIJSKOJ STANICI: Ovako je izgledao krvavi teroristički napad u Zvorniku!

Objavljeno: 27.04.2015 | 22:30Izvor: Telegraf.rs

Terorista Nerdin Ibrić (21) se dovezao ispred policijske stanice u crnom "golfu 2" gde se i parkirao. Policajac Draga Đurić je izašao iz stanice i rekao mu da tu ne sme da parkira, nakon čega je Ibrić zapucao

Oko 19.15 časova na policijsku stanicu u Zvorniku izvršen je teroristički napad. Utvrđeno je da je napad izvršio 21-godišnji Nerdin Ibrić, koji je tom prilikom imao pancir na sebi.

MINISTAR POLICIJE RS: Nećemo dozvoliti da teroristi vladaju, bezbednost je podignuta na najviši nivo!

On je pogođen sa najmanje sedam metaka, pre nego što je likvidiran.

Ibrić se dovezao ispred policijske stanice u crnom “golfu 2″ gde se i parkirao. Policajac Draga Đurić je izašao iz stanice i rekao mu da tu ne sme da parkira.

– Ibrić je, zatim, iz automobila izvadio pušku “pumparicu” i pucao u Đurića. Hitac je bio smrtonosan. Nakon toga Ibrić je ušao u policijsku stanicu i uz povike Alahu ekber počeo da puca. Policajci su odgovorili vatrom. Pogođen je sedam puta, ali nije pao. Imao je pancir na sebi. Nakon toga je pogođen iznad pancira, što je bilo smrtonosno. Tokom pucnjave u policijskoj stanici ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović, koji se nalaze van životne opasnosti – rekao je izvor iz policije Republike Srpske.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

DODIK: BiH je puna terorista spavača koji su uvek spremni da napadnu!

Očevidac napada Aleksandar Petrović rekao je pred kamerama RTRS-a kako je bio u velikom šoku.

– Strašno, krenuo sam prema gradu i čuo pucnjavu. Vratio sam se pred policijsku stanicu i video mrtvog čovjeka. Krvavi, ranjeni policajci su trčali, izgubio sam se. Nisam znao šta se dešava. Kako sutra dete poslati u školu? – zapitao se Petrović.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Obaveštajno-bezbednosna agencija večeras je obavestila sve agencije u BiH o mogućim novim napadima na policijske stanice širom BiH. Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić potvrdio je da su pre tri dana postojala obaveštajna saznanja o mogućem terorističkom napadu.

Kompletan deo grada oko policijske stanice u Zvorniku je blokiran, a mesto napada obezbeđuju pripadnici policije sa dugim cevima.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u