BiH

PORODIČNI MASAKR U BOGUŠIĆIMA: Mladić sekirom ubio majku, očuha i babu, pa se predao 2 dana kasnije

Objavljeno: 04.05.2017 | 21:55Izvor: medio.rs

Bosanskopodrinjski kanton (BPK) Goražde danas je potresla velika tragedija. Dvadesetjednogodišnji Nezir Kamenica u goraždanskom selu Bogušići pre dva dana počinio je trostruko ubistvo, da bi se tek danas predao policiji na Ilidži.

Detalji svirepog ubistva procurili su tek danas. Naime, Nezir je 2. maja u Bogušićima na spavanju sekirom iskasapio majku Zehru Kavazović, očuha Ifeta i babu s majčine strane Šemsu Džabija. Nakon ovog krvavog pira, ubijene je prekrio jorganom, zaključao kuću, bacio ključ i uputio se u Sarajevo.

Verovatno mu je naknadno proradila savest, pa se dva dana nakon masakra predao policiji. Učinio je to danas na Ilidži.

Prvi komšija ubijenih kaže da je ubijeni Ifet bio je čovek za primer. Radio je kao inženjer u "Pobjedi". U braku sa Zehrom bio je tri-četiri godine. Bavili su se poljoprivredom, u čemu im je svesrdno pomagao i Nezir.


Ubica je, saznajemo, bio problematične naravi. Nije puno komunicirao sa okolinom. Jedan od njegovo dvoje braće neko vreme proveo je u zatvoru.

"Nikad se ne bi prvi pozdravio. Na putu ka gradu stao bih mu da ga povezem autom, ali je on to odbijao. Bio je povučen i skroz čudan tip", rekao je Nezirov komšija.
Kako je naveo, kruže glasine da bi moguć povod za ubistvo bio njegov loš odnos sa očuhom Ifetom.

"Ifet ga je, kažu, tri-četiri puta pokušao da izbaci iz kuće, jer nije njegovo dete", otkrio je izvor i dodao da je čuo da je Nezir, nakon što se predao, policiji rekao da je imao težak život.
Na licu mesta u Bogušićima u ovim trenucima nalaze se policija i kantonalni tužilac koji rade na izvlačenju tela tragično nastradalih.

(Avaz.ba)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u