BiH

OTKRIVEN UZROK SMRTI MALOG KONSTANTINA: Mališa nije izdržao hladnoću

Objavljeno: 14.03.2017 | 13:04Izvor: medio.rs

Telo dečaka u šipražju je pronašao njegov teča, a lokalitet na kom je telo nađeno, spasioci su pretražili i ranije u nekoliko navrata.

Obdukcija je otkrila uzrok smrti 10-godišnjeg dečaka Konstantina Stijepića, čije je telo pronađeno u nedelju dva kilometra od porodične kuće u selu Labucka, na području opštine Lopare.

"Po naredbi tužioca Okružnog tužilaštva Bijeljina juče je izvršena obdukcija tela desetogodišnjeg dečaka Konstantina Stijepića iz sela Labucka koje je pronađeno 12. marta na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dečaka Konstantina Stjepića nastupila pre tri-četiri dana zbog smrzavanja", potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu Bijeljina.

Telo dečaka u šipražju je pronašao njegov teča, a lokalitet na kom je telo nađeno, spasioci su pretražili i ranije u nekoliko navrata. Ipak, bilo je potrebno prići veoma blizu kako bi se ono i uočilo.

Konstantin je u utorak, 7. marta, od kuće otišao oko 12.30 sati, a njegova majka je tek nakon nekog vremena shvatila da ga nema i javila komšijama.

U ovoj najmasovnijoj potrazi u BiH svaki dan je učestvovalo najmanje 200 ljudi, a najviše ih je bilo 350. Teren su svakodnevno pretraživali pripadnici Policije Republike Srpske i Federalne uprave civilne zaštite, Oružanih snaga BiH, iskusni članovi spasilačke i gorske službe, lovci i meštani, a teren je pretraživan i dronovima, psima tragačima, kao i avionima.

Konstantin, koji je bolovao od autizma, osim roditelja, ima i dve godine stariju sestru koja ide u osnovnu školu.

(Faktor.ba)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u