BiH

NA VEČNI POČINAK U VENČANICI: Sahranjena Nikolina Đedovac, jeziv detalj obeležio opelo

Objavljeno: 16.03.2017 | 17:09Izvor: Telegraf.rs

Na groblju su vladali muk i tišina, čuli su se bolni jecaji. Nikolina je sahranjena u venčanici, kao i njena sestra Kristina...

Školski drugovi, rodbina i prijatelji okupili su se na mesnom groblju u selu Stanovi kod Doboja da isprate posmrtne ostatke Nikoline Đedovac (18), koja je u utorak preminula u UKC RS Banjalukausled teških povreda zadobijenih u nesreći na pružnom prelazu kod Doboja u kojoj su stradali njeni roditelji i sestra.

Na groblju su vladali muk i tišina, čuli su se bolni jecaji. Nikolina je sahranjena u venčanici, kao i njena sestra Kristina. Venčanice su im kupile tetke.

Pred početak opela čula se sirena voza koji je dolazio iz Banjaluke, tišinu je prekinuo taj jezivi zvuk. U tom momentu svi na groblju su se počeli da krste, jer je prisutne to podsetilo na tragediju koja je kobnog dana zadesila ovu porodicu.

Meštani sela, koje je zavijeno u crno, kada je na kobnom pružnom prelazu poginula čitava porodica Đedovac, najavljuju nove proteste, kojima ce insistirati na uklanjanju objekata pored pruge i izgradnju sigurnijeg prelaza označenog svetlosnom signalizacijom, prenosi Blic.

U stravičnoj sudaru teretnog voza i automobula 12. marta na pružnom prelazu u mestu Grabovica kod Doboja poginuo je bračni par, Slavica (46) i Zlatan Đedovac (53) iz Stanova, a usled zadobijenih povreda preminula je njihova ćerka Kristina (17). Dan posle preminula je i Nikolina Đedovac (18) u UKC RS u Banjaluci.Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u