BiH

(FOTO) DOBOJ ZAVIJEN U CRNO: Preminula i Nikolina Đedovac (18) kojoj je porodica stradala u nesreći!

Objavljeno: 14.03.2017 | 17:27Izvor: Kurir

"Uprkos maksimalno uloženim naporima medicinskog osoblja, pacijentkinja N.Đ. (1999) koja je bila u izuzetno teškom stanju preminula je juče u 21.40 sati.

DOBOJ - Nikolina Đedovac (18) koja je bila teško povređene u saobraćajnoj nesreći u kojoj su prekjuče stradali njeni roditelji Zlato (53) i Slavica (46), i sestra Kristina (17) kada je voz udario u njihov "pasat" na pružnom prelazu u dobojskom naselju Grabovica, preminula je sinoć u banjalučkoj bolnici.

Devojka je dovezena sa teškim povredama glave i grudnog koša, u stanju duboke kome" saopšteno je iz banjalučke bolnice.

U Doboju je danas proglašen Dan žalosti zbog tragične pogibije članova ove porodice iz dobojskog naselja Stanovi. Da podsetimo Zlatko i Slavica Đedovac, autom koji je vozila supruga, kobne noći otišli su u Doboj po ćerke Kristinu i Nikolinu, koje su bile na rođendanskom slavlju kod svoje drugarice iz Medicinske škole , koju su zajedno pohađale.

Tela su iz smrskanog auta vadili vatrogasci (Foto printscreen avaz.ba)Tela su iz smrskanog auta vadili vatrogasci (Foto printscreen avaz.ba)

Povratak kući i prijelaz preko pruge  na pružnom prelazu Stanovi oko 2.55 sati bio je za njih koban. Utvrđeno je da je mašinovođa videvši automobil koji prelazi prugu, davao signale i kočio, ali se  automobil nije zaustaviou. Prelaz je na ovom mestu obeležen saobraćajnim znakom i signalnim znacima, a alkotest mašinovođe pokazao je da je nalaz negativan.

Kristina Đedovac (Foto avaz.ba)Kristina Đedovac (Foto avaz.ba)


Vatrogasci iz Doboja morali su da seku lim kako bi iz slupanog automobila izvadili tela nastzradalih.

 

 

 



Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u