VI STE OVDE: mediostrelica Video


Hajdi Klum je pivopija

Hajdi Klum, jedan od bivših anđela "Victoria's Secret-a" i jedan od najplaćenijih svetskih modela, majka četvero dece od nedavno je poznata i kao pivopija. U Španiju je nedavno svratila kako bi dokazala da drži do svojih nemačkih korena, a tom prilikom je izjavila kako jedva čeka sledeći "Oktoberfest" u Minhenu jer obožava da pije pivo.« NAZAD NA VEST


SRBIJA

SPREMNI ZA SVE: Ovo su srpski gladijatori!

18.09.2014 21:28

  komentar 

Niški padobranci prvi na takmičenju specijalnih jedinica. Njihova pobeda nije iznenađenje, s obzirom na to da je ista pobednička ekipa bila prva i prošle godine.

SVET

CRNI ZMAJ U DUBINAMA OKEANA: Izgleda kao osmi putnik, živi na dnu okeana!

18.09.2014 21:30

  komentar 

Ono što karakteriše ovu vrstu je polna dimorfija, što u prevodu znači da mužjaci i ženke izgledaju potpuno različito. Ženke imaju očnjake, izrasline na bradi i porastu do 40 centimetara, a mužjaci nemaju zube, izrasline i "porastu" do čitavih 5 centimetara.

MAGAZIN

Magični napitak: Čisti jetru, sprečava rak, reguliše pritisak

18.09.2014 21:42

  komentar 

Rezultati nekih medicinskih istraživanja pokazuju da konzumiranje kvasa od cvekle sprečava razvoj malignih tumora, čisti jetru, organizam od toksina i drugih "otpada", otklanja opstipaciju i druge probleme sa crevima.

SPORT

Pitali smo FIBA da li su Amerikanci testirani na doping, evo kako glasi odgovor

18.09.2014 11:13

  komentar 

Po okončanju Svetskog prvenstva u košarci, u čijem je finalu reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država savladala našu sa 129:92, stotine komentara čitalaca Blicsporta ponavljali su "lako je njima da pobeđuju, kada se ne testiraju na doping". Na tu temu zatražili smo odgovore od nadležnih međunarodnih institucija.

FOTO GALERIJA

  Neverovatne frizure  

ANKETA

Koliko ste puta davali krv za Crveni krst?

Više od 10 puta
Od 5 do 10 puta
Od 1 do 5 puta
Jedan put
Ni jednom

      Rezultati