Zanimljivo

Zovu je Trampova Monika Levinski: Savetnica sela na kauč i digla noge, a onda je počelo fotkanje u Ovalnoj sobi (FOTO)

Objavljeno: 28.02.2017 | 14:17Izvor: Telegraf.rs

Noge su joj bile podignute u klečeću pozu i blago raširene

Kelijen Konvej, viša savetnica predsednika Amerike, previše se opustila tokom prijema koji je u ovalnoj sobi predsednik Tramp održao sa predstavnicima istorijski crnačkih univerziteta i koledža.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Ona je tokom prijema sela na obližnji kauč i podigla noge, tačnije kleknula i veselo fotografisala celu situaciju, što je izazvalo veliku osudu javnosti, koja je ovaj njen gest prokomentarisala kao neprimeren.

Konvej, koja je bila u centru kontroverze proteklih nedelja zbog njenog opravdavanja predsednikovog ukaza o zabrani ulaska imigrantima u SAD, i zbog javnog promovisanja brenda Ivanke Tramp, sada je doživela još jednu oštru kritiku zbog načina na koji je sedela pred gostima Bele kuće.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Nakon što je napravila selfi, ona se udobro namestila na kauč i proveravala svoj telefon, dok su joj noge bile podignute u klečeću pozu i blago raširene.

“Šta to radiš na kauču, Kelijen? Da li je to ponašanje sa poštovanjem prema gostima”, samo su neki od komentara, koje je preneo britanski Telegraf.

A evo i drugih komentara:

 Прати
Ruthanne Bell @swedeadeline

How utterly inappropriate and disrespectful to the guests in the Oval Office. Shame on you, Kellyanne. Погледај слику на Твитеру

 Прати
BrooklynDad_Defiant! @mmpadellan

So Kellyanne went right ahead and made herself comfy while some black folk paid a visit to the Oval Office.

 

AFP news agency  @AFP

Kellyanne Conway checks her phone after taking a photo of President Donald Trump and leaders of black universities, colleges in Oval Office


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u