Zanimljivo

ŽENE, BRZA KOLA I SAJENTOLOGIJA Ovako živi sin Toma Kruza

Objavljeno: 29.08.2016 | 21:38Izvor: Blic

Konor Kruz, 21-godišnji sin glumca Toma Kruza vodi privilegovan život u sajentološkom sedištu, u Klirvoteru na Floridi.

S obzirom na to da se bogatstvo njegovog oca procenjuje na 480 miliona dolara, nije ni čudo što je Konoru dostupan privilegovan život.

U sedištu sajentološke crkve, čiji je član kao i njegov otac, Konora gledaju kao u boga. Živi u stanu vrednom 250.000 dolara, a otac ga je u januaru za 21. rođendan počastio ribarskim brodićem vrednim čak pola miliona dolara.

Naime, Konor je strastveni pecaroš, ali i ljubitelj brzih automobila, pa je za rođendan dobio i automobil "mustang GT" u jarko žutoj boji, koji košta 50.000 dolara.

Tom Kruz usvojio je Konora i njegovu sestru Izabelu dok su još bili bebe. Glumac je tada bio u braku sa Nikol Kidman.

Pored toga što dane provodi u sedištu sajentološke crkve i i na pecanju, Konor se bavi i di-džejingom i često nastupa u ekskluzivnim klubovima širom Amerike. Zbog posla, često je okružen lepim devojkama. Trudi se da vodi zdrav život, ali ima jedan porok - strastveni je pušač.

Kako piše DailyMail, Konor uživa veliko poštovanje u Klirvoteru, pošto se vođe crkve nadaju da će naslediti oca i postati jedan od najpoznatijih sajentologa.

- Prezime Kruz je sinonim za sajentologiju. Obezbeđenje ga gleda kao u boga, kad god stigne guraju se da ga pozdrave - kaže izvor.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u