Zanimljivo

Žena ga je ostavila zbog mlađeg muškarca. Onda je on u reku bacio penis. I TO SVOJ!

Objavljeno: 27.02.2015 | 09:36Izvor: Telegraf.rs

Kada mu je supruga koja je otišla u Istanbul javila da se zaljubila u doktora starog 55 godina, penzioner iz Turske je otišao do reke, odrezao polni organ i bacio ga u reku. On je potom pozvao hitnu pomoć

Turčin Turgut Ojmen (73) odsekao je svoj penis i bacio ga je u reku pošto ga je supruga Nese ostavila zbog mlađeg muškarca! Njegova žena ga je napustila veče pre nego što su trebali da proslave zlatnu svadbu, odnosno 50 godina braka!

Kada mu je supruga koja je otišla u Istanbul javila da se zaljubila u doktora starog 55 godina iz Istanbula, penzioner je otišao do reke, odrezao polni organ i bacio ga u reku. On je potom pozvao hitnu pomoć.

 

Muškarac iz jednog sela u centralnom delu Turske je potom prebačen u bolnicu gde su mu lekari samo sanirali povrede pošto hitna pomoć na mestu nesreće nije mogla da pronađe odsečeni deo penisa.

 

Portparol bolnice u kojoj je Turgut operisan rekao je da je on izgubio dosta krvi i da može da bude srećan što je uopšte ostao živ.

 

ŽENA ODSEKLA PENIS MUŽU ZBOG PREVARE: Lekari mu ga ušili, a onda se desilo nešto neverovatno! (FOTO)

 

- Lekarima je rekao da se rešio svoje muškosti jer je osećao da je beskoristan i više se nije osećao kao muškarac – naveo je portparol.

 

Za ostavljenog Turguta, koji je otac šestoro djece, turski mediji prenose da je uvek bio odan i veran suprug i da je zadržan u bolnici zbog depresije jer ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je žena ostavila.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u