Zanimljivo

ZBOG SVOG PENISA DOBIO OTKAZ: Nećete verovati šta je uradio!

Objavljeno: 03.09.2015 | 19:19Izvor: Telegraf.rs

Umesto da je impresionira svojim radom, muškarac iz Čikaga greškom je novu šeficu "zadivio" slikom svog penisa, ali je zbog toga na kraju otpušten posle trećeg dana na novom poslu

Neimenovani muškarac iz Čikaga dobio je otkaz pošto je novoj šefici greškom preko mobilnog telefona slao slike svoga penisa.

Ovu bizarnu priču javnosti je otkrio šef policije u Čikagu Majkl Rut, ali je odlučio da ipak zaštiti identitet nesrećnika koji sada mora da traži novi posao.

Perverznjak iz Čikaga, kako su ga nazvali američki mediji, odlično je prošao na razgovoru za posao u renomiranoj kompaniji. Međutim, kako objašnjava Rut, isti dan je usled oduševljenja hteo da se pohvali svojoj intimnoj prijateljici, i to tako što je smislio da joj pošalje sliku penisa uz poruku da je dobio novi pisao.

Umesto svojoj prijateljici, on je poruku nažalost prosledio novoj šefici, koja u svom imeniku još uvek nije imala njegov broj i tako nije ni znala od koga joj stiže eksplicitna fotografija.

Zvuči neverovatno, ali perverznjak je kroz dva dana ponovo, takođe greškom, šefici ponovo poslao slike svoga penisa. Ona je tada pozvala policiju, a čim je ustanovljeno da su poruke stizale od njenog novog radnika, uručila mu je otkaz.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u