Zanimljivo

Zbog nje je postao pravoslavac, a danas slave 28 godina braka!

Objavljeno: 30.04.2016 | 20:22Izvor: Blic

Zbog nje je postao pravoslavac, a danas slave 28 godina braka!

Tom Henks i Rita Vilson su se venčali 30. aprila 1988. godine i mogu da se zahvale filmovima na kojima su radili zajedno što su ih spojili.

Upoznali su se na snimanju Tomove serije „Bosom Buddies“, gde se Rita pojavila kao gošća u jednoj epizodi, ali nisu tada započeli vezu. Kada su se ponovo sreli na snimanju filma „Volonteri“ 1985. godine, varnice su počele da lete.

Tom jprešao iz katoličke vere u pravoslavlje kako bi mogao da se venča sa Ritom u Crkvi Svete Sofije.

- Ja redovno idem u crkvu i moram da kažem da tamo razmišljam o tome zašto se neke stvari dešavaju. Zašto su ljudi takvi kakvi su, zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima i zašto se dobre stvari dešavaju lošim ljudima. Mislim da ta misterija zapravo ujedinjuje celo čovečanstvo – rekao je jednom prilikom Tom Henks.

Tom i Rita imaju zajedno dva sina, Četa koji je rođen 1990. godine i Trumana koji je rođen 1995. godine, a upravo su postali i baba i deda. Tom ima i dvoje dece iz prvog braka sa glumicom Samantom Livs, sina Kolina i ćerku Elizabet.

Ovaj skladni par je nastavio da snima filmove zajedno i posle braka, pa ste imali priliku da ih vidite u filmu „Leri Kraun“ i „Besani u Sijetlu“.

Takođe su sarađivali zajedno na filmu „Moja velika pravoslavna grčka svadba“, nakon što je Rita ubedila Toma da je to pravi potez. Kako su njih dvoje promovisali film, on je postao jedan od najisplativijih nezavisnih filmova svih vremena.

Riti je u decembru 2014. godine otkriven rak dojke zbog čega se glumica privremeno povukla sa scene. Ona je otvoreno pričala u javnosti o svojoj bolesti kako bi pružila podršku drugim ženama koje se suočavaju sa istim problemima. 

Tom je sve vreme bio uz svoju suprugu i u jednom intervjuu je otkrio kojiko je ponosan na nju i koliko je srećan što je ozdravila. 

- Podjednako je teško ostati u srećnom braku, kao što je snimati dobre filmove – rekao je Tom Henks.

Međutim, koja god da je njihova tajna, očigledno funkcioniše, jer su Tom i Rita jedan od najdugotrajnijih brakova u Holivudu.

Srećna godišnjica!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u