Zanimljivo

ZBOG NJE JE JOKSIMOVIĆU IZMAKLA POBEDA NA EVROVIZIJI! POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA RUSLANA!

Objavljeno: 30.04.2017 | 20:41Izvor: Puls

Ukrajinska pevačica Ruslana pobedila je 2004. godine na "Pesmi Evrovizije" pesmom "Wild dance", koja je ostala jedna od najvećih evrovizijskih hitova.

Interesantno je da je te godine Srbija nakon duže pauze učestvovala na "Evroviziji", a našu zemlju je tada predstavljao pop zvezda Željko Joksimović. Iako je cela Evropa bila oduševljena numerom "Lane moje", ipak je pobedu odnela Ruslana, a naš Željko je osvojio visoko drugo mesto. Željka i Ruslanu je zbližila ova muzička manifestacija, te su i nakon "Eurosonga" ostali u prijateljskim odnosima.

Ruslana danasRUSLANA DANAS • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

Uz čuvenu Ruslanu, koja je svojim energičnim nastupom zapalila scenu "Evrovizije", đuskali smo pre 13 godina, a onda joj se gubi svaki trag sa evropske scene. Ona se i dalje bavi muzikom, snima pesme za ukrajinsko područje, ali nastupa širom Evrope.

Ruslana danasRUSLANA DANAS • SCREENSHOT / YOUTUBE

Evrovizijski fanovi je nisu zaboravili, pa se često sa njima druži virtuelno, bilo da su to lajv uključenja ili video snimci u kojim ih pozdravlja. Interesantno je da Ruslanu danas pored muzike, interesuju i neke druge sfere, poput politike, pa se na njenom"Jutjub" kanalu mogu videti snimci sa raznih političkih događaja, seminara ili pak isečci iz dokumentarnog filma koji je snimila na Karpatima...

U svakom slučaju, Ruslana se nije mnogo promenila od pobede na "Evroviziji". Na njenom licu se vide tragovi starenja, ali je i dalje slatka, energična i puna života...


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u