Zanimljivo

VLADIMIR ĆE VLADATI SVETOM, TURSKU ĆE RAZORITI ZEMLJOTRES: Da li se ispunjava proročanstvo BABA VANGE? (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.2015 | 10:14Izvor: Telegraf.rs

- Nema te sile koja bi mogla da slomi Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Niko ne može da zaustavi tu veliku zemlju - rekla je čuvena bugarska proročica

Jedna od najpoznatijih svetskih proročica, čuvena Bugarka Baba Vanga, izrekla je mnoga proročanstva koja su se još za njenog života ostvarila. Između ostalog, davne 1979. žiteljka sela Petrič rela je “da se sve topi, kao i led, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije”.

Nakon početka ruske vojne intervencije u Siriji, ali posebno nakonrušenja ruskog borbenog aviona, koji je srušila turska vojna avijacija, njena proročanstva mnogi danas gledaju iz potpuno drugog ugla.

Njena predviđanja danas posebno dobijaju na značaju pošto je ona predvidela razoran zemljotres koji će pogoditi Tursku. Mnogi teoretičari zavera smatraju da je taj zemljotres zapravo metafora i da je zapravo reč o tome da će Tursku uništiti Rusija.

Nakon današnjeg incidenta, kada je turski avion oborio rusku borbenu letelicu, mnogi veruju da je to zapravo inicijalna kapisla za taj “zemljotres” koji je prorekla čuvena Bugarka.

Razlog za to je i oštar Putinov govor nakon obaranja aviona u kojem je zapretio Turcima, ali i slanje ratnog broda u sirijske vode.

Sve se topi, poput leda, ali samo jedno ostaje netaknuto, slava Vladimira, slava Rusije. Ponovo će postati imperija“, najavila je Baba Vanga još u vreme SSSR.

Vladimir Putin? Vangini istraživači tvrde kako je jedino mogla da misli na njega.

Vanga ga je još 1979. godine uzdigla na tron.

– Nema te sile koja bi mogla da slomi Rusiju. Rusija će se razvijati, rasti i cvetati. Niko ne može da zaustavi tu veliku zemlju – rekla je Vanga.

Foto: Wikipedia/Пакко

Foto: Wikipedia/Пакко

Vanga je to izrekla u vreme SSSR-a, kada je reč Rusija retko ko izgovarao. Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka. Tumači njenih proročanstava “tipuju” na trojicu: srednjovekovnog kneza Rusije Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiča Lenjina i na Vladimira Putina.

Prema Vanginim predviđanjima, Rusija će doseći impozantan status duhovne vodilje oko 2040. godine.

Inače, Vangelija Pandeva Dimitrova, poznata kao Baba Vanga, rođena je u Strumici 1911. godine, a umrla je u Petriču 1996. godine. Najveći deo života je provela u planinama Pirinske Makedonije, u Bugarskoj, a kažu da je predvidela tačan datum svoje smrti, pored svih ostalih stvari koje je navodno predvidela.

Printskrin: youtube / SuperRussTV

Printskrin: youtube / SuperRussTV

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u