Zanimljivo

(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE ANĐELINE DŽOLI: Glumica opisala svoja iskustva u JEZIVIM RITUALIMA ILUMINATA!

Objavljeno: 26.09.2016 | 21:05Izvor: medio.rs

Zapanjujući videozapis iz 1999. godine je izronio u javnost u kojem 23-godišnja Anđelina Džoli otkriva pravi unutrašnje uređenje Holivuda i u kom ona opisuje svoja iskustva učestvovanja u “tajnim ritualima Iluminata” namenjenih samo za zatvoreno društvo

Godine 1999. anonimni izvor je tajno snimio Anđelinu Džoli, koja je tada imala 23 godine, kako govori dvojci njenih bliskih prijatelja o ritualu inicijacije Iluminata u kojem je tada nedavno učestvovala, dok je pokušavala da se "probije" u Holivudu.

Anđelina detaljno opisuje jezive rituale koje slavne osobe moraju da prođu kada se pridružuju Redu Iluminata. Tokom rituala Iluminata vi ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova. Ona upoređuje rituale tajnog društva sa S&M, ali tvrdi da postoje razlike.

U tom razgovoru Angelina izgleda pomalo luda i opsednuta opisujući svojim prijateljima iskustva koje je imala s masonskim tajnim društvom Iluminata.

Ona objašnjava da je ubila zmiju kao žrtvu te je tetovirana kao deo inicijacijskog rituala. Poznato je da mnogi članovi Iluminata imaju tetovaže nastale kao deo ceremonije, kao način žrtvovanja Sotoni.

- Moja zmija, pokušala sam, morala sam ju ubiti- rekla je Džoli.

Odavno se već tvrdi da se holivudske zvezde i druge poznate osobe moraju da pridruže Luciferijanskom tajnom društvu kako bi utvrdili svoju karijeru u svom poslovnom svetu i napravili put prema vrhu, a tajne koje se mogu čuti u ovom videu su poput one da je Anđelina ohrabrivala i druge poznate osobe da prođu kroz inicijaciju i pridruživanje Iluminatima.

Video takođe otkriva da je Anđelina Džoli pokazala snimak iluminatskog rituala jednom od njenih prijatelja. Njen prijatelj, govoreći zapanjen opisuje snimak ovako:

- Samo sam video da je film koji je (Anđelina) snimila te noći. Ljudi koji su, tako tamni … To je sjajno biti u mogućnosti videti svačiji seksualni život, ali to je tako čudno … video sam najčudesnije komprimitujuće slike ljudi; ispričao je zapanjeni prijatelj Anđeline Džoli.

Video je sada objavljen na internetu, a identitet njenih prijatelja je skriven radi njihove bezbednosti..

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u