Zanimljivo

(VIDEO) DEVOJKA PADA S LITICE, ON SKLANJA NOGU I PUŠTA JE U PONOR: Sada su otkriveni detalji događaja zbog koga je PLANETA ZANEMELA!

Objavljeno: 11.07.2017 | 09:15Izvor: Kurir

Prošlogodišnji video-snimak na kom se moglo videti kako devojka pada sa litice u more uznemirio je javnost. O ovom snimku se dugo polemisalo, a tada se nije znao ni identitet devojke niti da li je zaradila neke povrede nakon pada. Međutim, konačno se zna prava istina!

Mnogi se sećaju trenutka kada devojka namerava da skoči u more, ali počinje da okleva u poslednjem trenutku. Međutim, tada počinje da proklizava, a u želji da se zadrži na kamenu, hvata se za stopalo muškarca koji je sedeo pored nje. Ono što je mnoge šokiralo je reakcija muškarca koji povlači svoju nogu i devojku pušta da pada.

Muškarac koji je napravio snimak zove se Aleksandar Tihomirov, a otkrio je da je žena sa snimka njegova bivša supruga i ruski model Meri Šum. Čovek koji je odbio da joj pomogne je poznati ruski režiser Džej Alvarez.

 

"Meri nakon pada sa stene nije ništa slomila, ali je povredila stopala, zadnjicu i leđa. Otišli smo nakon toga u bolnicu, nije mogla nekoliko dana da hoda. Ali je na kraju sve bilo dobro“, rekao je njen bivši suprug. Mnogi su osudili režisera koji je odbio da pomogne Meri, a Tihomirov je objasnio da Alvarez nije bio kriv.

 

"Nije pomerio nogu zato što je kreten, već će sve odigralo u sekundi“, rekao je.

Dva meseca kasnije Šam i Tihomirov su se razveli, a u braku su dobili jedno dete.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u