Zanimljivo

UZMITE MI LEPOTU, SAMO MI OČI OSTAVITE: Strašna ispovest voditeljke kojoj je dečko bacio kiselinu u lice

Objavljeno: 17.04.2017 | 18:11Izvor: Telegraf.rs

Italijanska misica i voditeljka Džesika Notaro (28) koja je pretrpela užasne povrede nakon što joj je bivši dečko u januaru bacio kiselinu u lice, polako se oporavlja, i kako kaže, svaki dan predstavlja pravu agoniju a nesnosni bolovi nikada ne prestaju.

Horhe Edson Tavares, koji je Džesiku sačekao ispred njene kuće u Riminiju, i unakazio je u ovom bezumnom napadu, trenutno je u zatvoru i čeka suđenje, a ona je po prvi put ispričala kroz kakav je pakao prošla.

– Dva meseca sam bila kao u zatvoru. Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem da izlazim na sunce, po ceo dan nosim masku a lice me boli sve vreme. Sve pare trošim na lekove… Svakih pola sata moram da stavim kapi u oči i namažem kožu – izjavila je Džesika za “Daily Mail” i napominje da se od nekih stvari nikada neće oporaviti.

– Čak i ako budem bolje, unutrašnji ožiljci će ostati do kraja života. Uvek ću se plašiti da izađem iz kola i hodam do kuće, jer tu scenu ću stalno vrteti u glavi. Lice mi je uništeno, ali usta i nos su netaknuti. I dalje sam zadržala svoje crte lica, i prepoznajem svoj odraz u ogledalu – rekla je Notaro i otkrila kako ju je Tavares napao.

Foto: Facebook/gessica.notaro

Foto: Facebook/gessica.notaro

– Sigurno se krio među ostalim automobilima, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše – izjavila je Džesika i dodala da je zahvalna bogu što joj se nekoliko dana posle nesreće, vratio vid.

 

Ona će morati da sačeka još godinu dana, dok joj se lice dovoljno ne oporavi, da bi počela sa plastičnim operacijama. Ubeđena je da će uspeti da povrati svoj raniji izgled, jer sačuvala je crte lica i oči.

Džesika ne traži osvetu i kaže:

– Jedina stvar koju bih želela je da on dođe da me obiđe i vidi šta je uradio.Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u