Zanimljivo

UBIO SE ZBOG IGRICE: Mladić (18) skočio s mosta kad mu je majka isključila internet!

Objavljeno: 04.05.2015 | 23:29Izvor: Telegraf.rs

Osamnaestogodišnjak je izvršio samoubistvo nakon kraće svađe sa majkom zbog kompjuterske igrice. Pol se lečio od kliničke depresije od svoje šesnaeste godine

Osamnaestogodišnji Pol Bikl izvršio je samoubistvo nakon što se posvađao s majkom zbog kompjuterske igrice. Pošto mu je prigovorila zbog prevelike buke, počeo je da psuje i urla na nju, a buka je postala još nepodnošljivija.

– Ukoliko ne prekineš ovo, isključiću je – zapretila mu je, nakon čega je prekinula internet konekciju, a on je izjurio iz kuće.

Nekoliko sati kasnije, policija se pojavila na njenim vratima i obavestila je da joj je sin poginuo pošto je skočio s mosta.

Printskrin: Youtube/MalagdaXYZVid

Printskrin: Youtube/MalagdaXYZVid

Dona Braun je svesna da nije kriva za smrt svoga sina, koji se lečio od kliničke depresije. Patio je od opsesivno-kompulsivnog poremećaja, a svađa je bila samo okidač.

Razboleo se kada je imao 16 godina. Ustajao je u pola šest ujutro kako bi imao dovoljno vremena da se umije i okupa pre nego što u devet ujutro izađe iz kuće. Ruke je toliko ribao da bi ih raskrvario.

Braunova je upozorila roditelje da obrate pažnju na promene raspoloženja kod dece i ozbiljno shvate opsesivno-kompulsivne poremećaje, umesto da ih tumače kao tinejdžersku naprasitost.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u