Zanimljivo

TRAMPOVA DESNA RUKA JE BIVŠA RIJALITI ZVEZDA: Svet šokiran ko ulazi u Belu kuću

Objavljeno: 05.01.2017 | 10:12Izvor: Telegraf.rs

Si-En-En navodi da je Trampov tim juče popodne saopštenjem obavestio javnost da će ova uticajna 43-godišnja Afroamerikanka koja voli da je zovu samo Omaroza, bez pominjanja prezimena, biti pomoćnica predsednika SAD i direktorka komunikacija Kancelarije za javno angažovanje i međuvladine poslove Bele kuće, gde će se baviti kontaktima sa zajednicom

U kabinetu novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa u Beloj kući od 20. januara radiće, između ostalih članova administracije, i američka rijaliti zvezda Omaroza Manigo, koju je upravo Tramp proslavio, kao i njegov dugogodišnji telohranitelj Kit Šiler.

Si-En-En navodi da je Trampov tim juče popodne saopštenjem obavestio javnost da će ova uticajna 43-godišnja Afroamerikanka koja voli da je zovu samo Omaroza, bez pominjanja prezimena, biti pomoćnica predsednika SAD i direktorka komunikacija Kancelarije za javno angažovanje i međuvladine poslove Bele kuće, gde će se baviti kontaktima sa zajednicom.

Omaroza je bila direktorka Trampove predizborne kampanje među članovima afroameričke zajednice, a postala je poznata kada je u njegovom rijaliti šou programu “Šegrt” izdržala devet nedelja kao takmičarka, pre nego što ju je “otpustio”.

Si-En-En navodi da su oni ostali bliski i nakon toga, a prema podacima dostupnim na internetu Omaroza je u međuvremenu učestvovala u više od 20 rijaliti programa, uključujući i Trampovog “Poznatog šegrta” i “Ol stars” verziju ovog programa, a postoji i rijaliti šou koji nosi njeno ime.

Si-En-En, na kojem je Omaroza politički komentator, navodi da ovo nije njeno prvo angažovanje u Beloj kući, pošto je već radila u kabinetu bivšeg potpredsednika SAD Ala Gora za vreme administracije predsednika Bila Klintona.

Omaroza nije oduvek bila pristalica Trampa, što se vidi iz njenog tvita iz novembra 2014. kada je napisala “Ja sam spremna za Hilari (Klinton). A vi? uz #Hillary2016.

Američki politico.com navodi da je Tramp izabrao direktora svoje privatne službe za obezbeđenje Kita Šilera za zamenika pomoćnika predsednika SAD i direktora operacija u Ovalnom kabinetu.

Printskrin: Youtube/Inside Edition

Navodi se da Šiler radi za Trampa od 1999. kada ga je mogul tržišta nekretnina angažovao kao telohranitelja.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u