Zanimljivo

Svi znamo kakva je seks bomba Melanija, a tek kada vidite njenu sestru, neće vam biti dobro (FOTO)

Objavljeno: 20.02.2017 | 14:42Izvor: Telegraf.rs

Sada kada Donald Tramp veći deo svog vremena provodi u Vašingotonu, Melanija je ostala potpuno sama, pa se sve više oslanja na svoju sestru, koja je samo dva bloka udaljena od nje

Najbliža prijateljica američke prve dame Melanije Tramp je njena starija sestra Ines Knavs (48), o kojoj se ne zna baš mnogo.Ona živi u luksuznom dvosobnom stanu na Park Aveniji koji je u vlasništvu Tramp organizacije. Ines je umetnica i veoma je privržena svojoj mlađoj sestri.

– One su veoma bliske. Ines je veoma ljubazna i kreativna osoba – rekla je Odri Grus, filantrop iza Palm Biča.

Sada kada Donald Tramp veći deo svog vremena provodi u Vašingotonu, Melanija je ostala potpuno sama, pa se sve više oslanja na svoju sestru, koja je samo dva bloka udaljena od nje.

Iako je porodica veže za najpoznatijeg čoveka u Americi, Ines nije dobila veliku pažnju javnosti. Čak i na venčanju Donalda i Melanije 2005. godine u Mar-a-Lagu, ova lepa brineta se retko pominje.

Ona živi ispod radara, a samo njena Fejsbuk stranica nudi tragove o njenoj ličnosti i uvid u njen život.

Njeni postovi su puni raznovrsnih skica, kao i raznih informacija o dostignućima njene mlađe sestre.

Na jednoj fotografije se može videti Melanija kao dete ispred rođendanske torte sa jednom svećom. Druga pokazuje njihovu majku kako drži Melaniju kada je imala dve godine.

Tu su naravno i upečatljivi snimci prve dame, kada je kao model radila u Italiji, prenosi Njujork Post.

Obe sestre su napustile Sloveniju da bi u Milanu započele karijeru početkom devedesetih. Dok je Melanija radila kao model, Ines je pokušala da se probije u svetu modnog dizajna.

– Ona je zaista želela da bude u svetu mode, ali nije znala kao da se probije. Ines nije bila kao druge devojke, koje se ponašaju kao kraljice. Ona je zaista ljubazna i vrlo zrela osoba – kaže jedan pariski fotograf.

Ines je takođe i veoma zaštitnički nastrojena prema mlađoj sestri, naročito kada su se u javnosti pojavile glasine o njenim bivšim momcima tokom predsedničke kampanje. Prva dama je odbila da za Njujork Post razgovara o svojoj sestri.

Sestre Knavs imaju i polubrata sa očeve strane, kog nikada nisu upoznale, a koji je tokom predizborne kampanje ispričao medijima kako bi jako voleo kada se izbori završe da sa sestrama i ocem ode na piće. Ako je sudeći po reakciji Melanije Tramp na njegov intervju, još tada, izgleda da mu se ova želja neće ispuniti.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u