Zanimljivo

STRAVIČNO U KIJEVU: Nacisti odsekli zarobljeniku prste!

Objavljeno: 27.05.2015 | 20:26Izvor: Telegraf.rs

Boj u kom je zarobljen Korobkov dogodio se u donjeckom naselju Peski u petak između 16 i 16.40 časova, kada su se u blizini nalazili posmatrači Oebsa

Borcu Novorusije Vitali Korobkov odsečeni su prsti. Njega je diverzantska snaga režima u Kijevu zarobila tokom primirja. Armija Novorusije sada pokušava da razmenom dođe do svog borca. Fotografije unakaženog Korobkova objavio je na društvenoj mreži pripadnik nacističkog pokreta Desni sektor, čije se paravojne formacije bore u sastavu ukrajinske Nacionalne garde.

Boj u kom je zarobljen Korobkov dogodio se u donjeckom naselju Peski u petak između 16 i 16.40 časova, kada su se u blizini nalazili posmatrači Oebsa.

Kijevske snage otvorile su artiljerijsku vatru i zašle s krila malobrojnoj jedinici Armije Novorosije. Pri tom su uspeli da zagluše radio vezu, na osnovu čega Armija Novorosije zaključuje da su primili nova sredstva elektronske borbe sa zapada. Teško su ranjena dva borca, a Korobkov je zarobljen.

 

Njegov komandir sada preduzima sve kako bi ga što pre razmenio. Novinar iz Luganska Gleb Bobrov kaže da su velike šanse da se mučeni Korobkov živ vrati kući. On je saznao da su zlikovci koji su osakatili zarobljenika iz 7. bataljona Dobrovoljačkog ukrajinskog korpusa Desnog sektora. To mu nije bilo teško pošto se nacisti na društvenim mrežama svađaju ko je zaslužan za monstruozni “ratni podvig”.

– Zamenik našeg bataljona Rem tražio je da ukažemo da je to naš zarobljenik, a ne bataljona Dnjepar jedan, 93. brigade. Hteli smo odmah da mu presudimo, ali je Rem sprečio to dobro delo – pohvalio se nacista Jaška Ciganov koji je to nazvao treningom za napad na Donjeck.

Upečatljivo je da je njegov starešina Rem, nadimak uzeo po Ernstu Remu, vođi nacističkih jurišnih odreda SA koji je ubijen u “noći dugih noževa 1934″ po naređenju Adolfa Hitlera.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u