Zanimljivo

SRUŠILA KIM KARDAŠIJAN S TRONA! Trudna starletina SNAJKA pozirala GOLA! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.2016 | 14:59Izvor: medio.rs

Za nekoliko nedelja ona će postati majka, a njene obnažene fotografije šokirale su javnost.

Brat najpoznatije rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Robert Kardašijan priredio je svojoj porodici neprijatno iznenađenje kada im je saopštio da je uplovio u romansu sa kontroverznom starletom Anđelom Rene, poznatijom kao Blek Čajna.

Iako su mnogi prognozirali da će njihova veza biti kratkog daha, ovaj par šokirao je javnost kada je saopštio da čekaju bebu, a potom i vešću da će uskoro izgovoriti sudbonosno “da”. Njihova veza svakodnevna je tema svetskih medija, pogotovo zbog toga što sestre Kardašijan ne podržavaju izbor svoga brata. Ipak, čini se da njihovo mišljenje ne dotiče Čajnu, te stvari radi po svom, a ono što je izazvalo veliku pažnju je njen editorijal fotografija koje je uradila za jedan časopis. Naime, nekoliko nedelja pred porođaj ona je za naslovnicu pozirala potpuno obnažena, a te fotografije “preplavile” su internet.

 

Iako je slavna Kim već uradila nešto slično, mediji prognoziraju da se ovaj potez neće dopasti porodici Kardašijan, jer smatraju da čajna pokušava da izgradi ime na njihovoj slavi.

A fotografija Kim Kardašijan kojom je ona “srušila” internet kada se pojavila na naslovnici istog magazina kao i Belk Čajna je ova:

 

Autor: M. Tošić

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u