Zanimljivo

SNIMILI SVOJU SMRT: Dićiće vam se kosa na glavi kada vidite kojom brzinom su uleteli u tunel

Objavljeno: 27.08.2015 | 23:48Izvor: Telegraf.rs

Kada je vozač dao gas do daske, mladić koji se nalazio na mestu suvozača je počeo prvo panično da se smeje, ali kroz nekoliko sekundi je svog prijatelja molio da uspori

Na jednom od puteva u Turskoj, dva druga su rešila da se malo provozaju i isprobaju novi automobil jednog od njih. Međutim…

Kada je vozač dao gas do daske, mladić koji se nalazio na mestu suvozača je počeo prvo panično da se smeje, ali kroz nekoliko sekundi je svog prijatelja molio da uspori, a njegov strah je bio potpuno opravdan.

U jednom momentu, mladić sa suvozačevog mesta je vozača počeo da moli da uspori i pokušao je da sam promeni brzinu kako bi automobil usporio, ali u tome nije uspeo.

Naime, nedugo pošto su se uputili u ovu ludu pustolovinu ušli su u tunel. Zbog prebrze vožnje i prepiranje oko menjača, najverovatnije su uleteli u drugu traku i udarili u vozilo koje im je išlo u susret.

Kamera koja je bila postavljena tako da snimi čitav ovaj njihov poduhvat je u trenutku sudara pala zbog čega nije snimljeno u šta su udarili, ali je uspela da zabeleži tonski zapis na kojem se čulo da je došlo do žestokog udara.

Nije poznato da li su ova dva prijatelja preživela ili su zadobila samo povrede, ali ovaj snimak je na internetu izazvao veliku osudu zbog neoprezne vožnje.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u