Zanimljivo

Slatka buca iz "Očajnih domaćica" je izrasla u pravu lepoticu

Objavljeno: 28.07.2017 | 21:28Izvor: medio.rs

Ako ste nekad gledali seriju "Očajne domaćice" koja se prikazivala od 2004. do 2012. godine, onda sigurno znate ko je Huanita.

Vragolasta bucka bila je ćerka jednog od četiri glavna lika, Gabrijele Solis, koju je izvrsno tumačila prelepa Eva Longorija.

Huanitu je igrala mlada glumica Medison de la Garza, koja je pomenutu ulogu dobila sa svega 7 godina, ali stvari su se i te kako promenile od tada.

Medison danas ima 15 godina i izrasla je u pravu lepoticu, koju biste teško povezali s tom ulogom. I dalje se oprobava u glumi, ali prioritet joj je školovanje.

Manje je poznato i da Medison ima stariju slavnu sestru, a radi se o 10 godina starijoj pevačici Demi Lovato, s kojoj je vrlo bliska. U jednom intervjuu za časopis Seventeen, Medison je otkrila kako je Demi vrlo zaštitnički nastrojena prema njoj te kako bi uvek stala u njenu obranu, kada bi je drugi zadirkivali.

Medison i Demi
Medison i Demi Foto: Profimedia
Medison de la Garza
Medison de la Garza Foto: Profimedia

Ali, priznala je i kako nije lako biti u rodu s tako slavnom osobom.

"Ljudi mi često kažu kako bi hteli da imaju sestru poput Demi, ali mislim da ne shvataju kako nije nimalo lako biti u rodu s nekim ko je stalno na turneji. Ali, Demi ipak uvek nađe vremena za mene pa se stalno dopisujemo, a imamo i porodičnu grupu pa tamo stalno šaljemo smešne stvari", otkrila je.

Nadamo se kako ćemo Madison uskoro gledati u nekoj novoj ulozi, jer je i te kako znala da nas nasmeje.

Izvor: Noizz.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u