Zanimljivo

SEKS AFERA: Ruskinja razvodi asa Reala

Objavljeno: 08.02.2016 | 09:21Izvor: Kurir

Bludnik Kolumbijski fudbaler odlepio za manekenkom Olgom Korobicinom, poznatom kao Helga Lavketi

Fudbaler Reala iz Madrida Hames Rodrigez je pred razvodom, a razlog za to je avantura s lepom Ruskinjom Olgom Korobicinom.

Često se slika gola

Seksepilna crnka iz Sankt Peterburga živi u Madridu, gde je na jednoj večernjoj zabavi upoznala kolumbijskog igrača. Olga je vrlo aktivna na društvenim mrežama pod imenom Helga Lavketi. Na Instagram postavlja provokativne i golišave fotografije, a ima 1,7 miliona pratilaca širom sveta.

Hames Rodrigez (24) od 2010. godine u braku je s Kolumbijkom Danijelom Ospinom, s kojom ima trogodišnju ćerkicu Salomu. Zanimljivo je da su se njih dvoje venčali kad je Hames imao samo 19 godina. Danijela je rođena sestra golmana Arsenala i reprezentacije Kolumbije Davida Ospine. Hamesova supruga je poludela posle novinskih napisa o aferi. Spekuliše se da će zatražiti razvod jer je tokom neverstva bila u Kolumbiji.

Rodrigez zanemeo

Fudbaler se još nije oglasio, a mediji sa španskog govornog područja svakodnevno pišu članke o fatalnoj Ruskinji koja ga je navodno zavela. Lepa Olga Korobicina (24) iz Madrida se sklonila u Sankt Peterburg, gde su je našli ruski novinari i upitali za avanturu s Rodrigezom, koju je ona demantovala:
- Ne znam nikakvog Rodrigeza! Znam da se piše o nama, ali ja sam srećno udata. Imam muža. Slobodno vreme provodim s njim, tako da je nemoguće da se viđam s Hamesom. Sve to je jedna besmislica, jer ja tog momka ne poznajem.

Murinjova želja
HAMES ODLAZI U JUNAJTED

Hames Rodrigez se trudi da krizu u privatnom životu potisne dobrim igrama u dresu Reala iz Madrida. Posle dužeg perioda blistao je u dresu „kraljevskog kluba“ protiv Espanjola u trijumfu od 6:0, kad je postigao jedan gol i asistirao Benzemi. Bez obzira na sve, Kolumbijac nema idealan odnos s trenerom Reala Zinedinom Zidanom, pa bi Francuz rado da ga proda na leto. Njegov menadžer Žorž Mendes već je počeo da pregovara s Mančester junajtedom, jer je Rodrigez velika želja budućeg trenera tima sa Old Traforda Žozea Murinja. Otkupna cena je 83,5 miliona evra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u