Zanimljivo

Rolerkoster na kojem ćete se osećati kao pravi Betmen

Objavljeno: 01.09.2014 | 15:54Izvor: Telegraf.rs

Baziran na legendarnom filmu o superjunaku kog sva deca u svetu obožavaju, ovaj rolerkoster će sigurno biti jedan od najuzbudljivijih na svetu

Rolerkoster koji je napravljen po ugledu na dečijeg junaka Betmena, javnosti će biti predstavljen 2015. godine u zabavnom parku “Six Flags Fiesta” u Teksasu, u San Antoniju.

Osmišljen je tako da svojim posetiocima pruži priliku da na nekoliko minuta zamisle da se nalaze u koži svog omiljenog superheroja i da lete poput njega.

Samo osam ljudi može se ukrcati na vožnju, a oni će sedeti u paru, po dvoje. Za vreme čitave avanture, njihova sedišta se rotiraju, a u jednom momentu se okrenu za 90 stepeni kako bi se, prema rečima tvorca ovog jedinstvenog rolerkostera, putnici pogledali u oči i suočili se sa svim svojim strahovima.

Vožnja Betmenovim rolerkosterom predstavlja potpuno novi koncept u ovoj vrsti inženjeringa, a putnici će za svo to vreme imati i zvučne efekte koji će učiniti da se ova avantura što živopisnije oseti – rekao je Martin Bozer, predsednik ovog parka.

Printskrin: Youtube/Theme Park Review

Printskrin: Youtube/Theme Park Review

Takođe, posetioci će biti u prilici da vide i specijalne signalne efekte koji će uključiti i Betmobile, a oni će imati osećaj da se nalaze uz beztežinskom stanju jer će se sedišta nalaziti u vazduhu.

Betmenov rolerkoster će biti najuzbudljiviji ikada do sada i predstaviće revoluciju, kako u Americi tako i u celom svetu, a park Šest zastava koji će ga predstaviti naredne godine postoji pune 22 godine.

Pogledajte video:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u