Zanimljivo

Rodio se sa 5,5 kila, otac je hteo da ga proda za 200 dolara, zvali su ga topovsko đule, a danas je velika zvezda! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.2017 | 17:14Izvor: Telegraf.rs

- Doktor koji je obavio porođaj, rekao je mom ocu: "Daću ti 200 američkih dolara, ali pod uslovom da odeš i ostaviš mi bebu" - ispričao je slavni glumac

 

 

Mnogo je priča, istinitih i lažnih, ispričano o životu Džekija Čena (63), a jedna od najzanimljivijih je vezana za njegovo rano detinjstvo.

Njegovi roditelji su bili veoma siromašni, i nisu imali novca da plate medicinske trškove. Malo je falilo da ga prodaju čim se rodio.

– Britanski doktor koji je obavio porođaj, rekao je mom ocu: “Daću ti 200 američkih dolara, ali pod uslovom da odeš i ostaviš mi bebu”. Tata je pristao, ali su porodica i prijatelji uspeli da sakupe pare i plate troškove – izjavio je Džeki pre nekoliko godina.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Priča se da je Čen kada se rodio imao 5,5 kilograma, a majka ga je od milošte prozvala topovsko đule, jer je bio prepun energije i stalno je trčao tamo-vamo.

Ostalo je deo istorije – Džeki Čen, čije pravo ime glasi Čen Kong-San, osam godina je proveo u školi opere u Pekingu, gde je postao majstor borilačkih veština i akrobacije.

Džeki je prvi film snimio sa pet godina, a 1971. je radio kao kaskader u filmovima “Fist Of Fury” i “Enter The Dragon” u kojima je glavna zvezda bio Brus Li.

Danas je Džeki Čen velika akciona zvezda i njegovo bogatstvo se procenjuje na 350 miliona dolara.

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u