Zanimljivo

Rijana zna kako da odabere kostim! A vi?

Objavljeno: 25.06.2016 | 13:36Izvor: Blic

Izabrali ste šaru koja vam odgovara, privlačan kroj, omiljenu boju i kostim vam je u svlačionici savšeno legao. Da li ste sigurni da će se tako ponašati i kad ga budete nosili na plaži. Postoji mogućnost da neće. Kad izaberete kostim koji vam odgovara isprobajte i da li će ostati lepo pripijen uz telo kad se krećete.

Ako ga stalno budete vukli, nameštali i popravljali nećete delovati atraktivno, pre trapavo.

Alesandra zna da izabere kostim, trake se ne usecaju a bretele drže grudi 


Evo i saveta kako da ga stvarno isprobate:

Za modele bez bretela
Sagnite se i dodirnte prste na nogama a zatim se ispravite i dignite ruke iznad glave. Ako kostim ostane na mestu, a vi nemate potrebu da ga povučete ili popravite pronašli ste pravi model. Kupite ga. Ako se ne osećate sigurno pogledajte drugi model.


Donji deo
Napravite iskorak i čučanj.  Svaki kostim će se malo pomeriti, ali ako vam se gaćice mnogo pomeraju ili usecaju, potažite drugi broj  ili kroj…

Za modele sa uskim trakama
Prvo proverite da li su trake suviše uske i da li se usecaju u kožu. Zatim uradite nekoliko uobičajenih pokreta, sagnite se kao da vezujete pertle, podignite ruku i istegnite se, stavite torbu na rame. Bretele ne bi smele da se pomeraju, baš kao i grudnjak.

Za modele koji se vezuju
Ovo deluje lako. Mislite da je dovoljno samo da ostane vezan. Za donji deo koji se vezuje probajte iskorak i čučanj. Gornji deo koji se vezuje testirajte uobičajenim pokretima koje pravite kad podižete ruke. Obratite pažnju da li je materijal previše klizav i da li je čvor i dalje čvrst.

Kostim mora lepo da leži na telu, pogledajte Rijanu

Ako vam kostim lepo prijanja i kad se krećete, kupite ga.

Na moru uveče često zna da zahladi. A sako je uvek dobro rešenje. Preko tanke haljine, farmerki i topa, a ako ste na moru može i preko gornjeg dela kupaćeg kostima. Kako da izaberete sako koji vam odgovara pročitajte u sledećem tekstu.

 Bela boja deluje luksuzno, elegantno i sofisticirano kad god da je obučete. Ipak kad malo pocrnite dolazi do izražaja više nego inače. Ove sezone haljine u beloj boji bile su inspirativne mnogim svetskim dizajnerima. Želite jednu za sebe. Pogledajte naše predloge.

 Pre nego što krenete u potragu za savršenim kupaćim kostimom u kome ćete se osećati prijatno na plaži a neće vam uništiti budžet pročitajte kojoj građi odgovara koji kroj, i kako da veštom igrom svetlih i tamnih boja naglasite ono što želite. 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u