Zanimljivo

Rijana u ulozi modnog kreatora!

Objavljeno: 13.02.2016 | 13:32Izvor: medio.rs

PEVAČICA JE NA REVIJI U NJUJORKU PREDSTAVILA SVOJU KOLEKCIJU INSPIRISANU JAPANOM.

Popularna pevačica Rijana oprobala se i u ulozi modnog kreatora i na reviji u Njujorku tokom Nedelje mode predstavila svoju kolekciju “Fenti Puma” inspirisanu Japanom, sa kreacijama uličnog stila u isključivo crno-belim tonovima.

Beta-APBeta-AP

U intervjuu uoči revije, koja je održana u mračnoj atmosferi nalik na šumsku, na sceni okruženoj dimom i ogledalima, pevačica sa Barbadosa rekla je da uživa u kreiranju i izražavanju luckastih ideja koje joj padnu na pamet.

– To je najbolje u svemu – imati mogućnost da se izrazite – istakla je, dodavši da je moda za nju nešto što se prirodno ispoljava.ž

Beta-APBeta-AP

Kako kaže, uživa u otkrivanju različitih stilova, materijala i krojeva što, nije lako, ali nije ni mnogo naporno.

Ona je godinama često posećivala Nedelje mode na revijama kreatora kao što je Aleksander Vang, te sada kaže da ju je inspirisalo mnogo velikih svetskih dizajnera, mada nijednog ne želi da imenuje “jer ne želi nikoga da imitira”.

Njenoj reviji prisustvovala je mnogobrojna publika u kojoj su bili i američki glumac i domaćin predstojeće dodele Oskara Kris Rok, supermodel Naomi Kempbel, pevači Ni-Jo i Pit Venc, kreator Džeremi Skot i urednica “Voga” Ana Vintur, navodi američka agencija.

Beta-APBeta-APBeta-APBeta-APBeta-APBeta-APBeta-APBeta-AP

Autor: M. Krasić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u