Zanimljivo

REKORDER U BIGAMIJI: Ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, nijedna nije znala za druge

Objavljeno: 20.10.2014 | 17:27Izvor: Alo!

Zavodnik je “kupio” žene po celoj zemlji, koristeći ih da bi prespavao i stanovao kod njih kad god je u blizini, a pozajmljivao je i pare koje im nikada nije vratio.

Sonko Tidžan ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, i apsolutni je rekorder u Austriji u bigamiji.

On je najzad uhvaćen na aerodromu u Beču pošto su dve žene shvatile da su udate za istog čoveka i prijavile ga policiji. Zavodnik je “kupio” žene po celoj zemlji, koristeći ih da bi prespavao i stanovao kod njih kad god je u blizini, a pozajmljivao je i pare koje im nikada nije vratio.

Njegov razotkrivanje je došlo pošto je upoznao Sonju Majar, koja je verovala da je to bila ljubav na prvi pogled kada je “oborio s nogu” u baru. Tidžan (28) iz Gambije joj je rekao da oseća isto i posle kratkotrajne romanse, i uprkos protivljenju njene porodice, venčali su se mesec dana kasnije.

Posle godinu dana srećnog braka Sonja je zatrudnela. Jednog dana je naišla na ženu sa istim prezimenom, i mužem koji izuzetno liči na njenog supruga. Naravno, počela je da “kopa” po profilu žene i shvatila je da je imaju zajedničkog muža.

"Palo mi je na pamet da možda ima blizanca ili da me vara", rekala je Sonja.

Njih dve su uspostavile kontakt i prijavile ga policiji. To ih je dovelo do otkrića da je imao 16 različitih žena koje su verovale da su one jedine, a sa tri je bio i oženjen.

Najmlađa supruga je imala 22, a najstarija 44 godine. U Africi takođe ima ženu sa kojom ima dece.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u