Zanimljivo

RAJ ZA KANIBALE: Da li biste probali hamburger od ljudskog mesa?

Objavljeno: 23.09.2014 | 12:18Izvor: Telegraf.rs

Oni koji žele da probaju ove burgere moraju pomno da prate Tviter gde će biti otkrivena i tačna lokacija gde ih mogu kupiti, a koja je još uvek tajna

Ako ste mislili da ste probali sve moguće kombinacije hamburgera, varate se. Evo jedne revolucionarne ideje – hamburgeri sa ukusom ljudskog mesa.

Nije, naravno, u pitanju pravo ljudsko meso, već kombinacija koja mu, navodno, poprilično liči. Kontroverzni “kanibal” burger potpisuje ekipa Meshed, prenosi portal “Vice”.

Vrlo jednostavno pitanje koje se nameće samo od sebe glasi: Kako oni znaju kakvog je ukusa ljudsko meso? Evo odgovora. Ekipa koja je kreirala “kanibal” hamburger istraživala je svedočenja pravih kanibala, uključujući i istraživanja novinara Vilijama Sibruka koji je ukus ljudskog mesa opisao kao “zrelu i ne previše mladu teletinu koja još uvek nije govedina“.

Nakon dosta eksperimentisanja, ekipa Mesheda zaključila je da kombinacija svinjetine, teletine, pileće jetre i koštane srži daje najbolju repliku ukusa i teksture ljudskog mesa.

Oni koji žele da probaju ove burgere moraju pomno da prate Tviter gde će biti otkrivena i tačna lokacija gde ih mogu kupiti, a koja je još uvek tajna.

A cela ova priča zapravo je deo promotivne najave pete sezone serijala “The Walking Dead” čiju je premijeru AMC najavio za 12. oktobar.

Pogledajte trejler:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u