Zanimljivo

PREOKRET Bred Pit na poligrafu dokazuje da nije varao Anđelinu!

Objavljeno: 26.09.2016 | 00:15Izvor: Blic

Saga Džoli-Pit dobija potpuno novi obrt. Dugo se spekulisalo da je Bred Pit mesecima unazad bio u vezi sa francuskom glumicom Marion Kotijar koja je još sada i trudna, te je navodno Anđelina potpuno pobesnela, a još kada se na to nadovežu njene otpužbe da je sklon alkoholu i nasilnom ponašanju, sasvim je jasno da postoje mnoge prepreke za rešavanje nesuglasica u braku.

Međutim, kako navodi britanski Dejli Star, Bred se dobrovoljno ponudio da ode na poligraf, odnosno "detektor laži", kako bi dokazao da Anđelinu nije varao.

- Ona je veoma nesigurna žena, uprkos tome što je jedna od najlepših na svetu. Bila je ljubomorna na svaku žensku osobu koja se našla pored Breda i sve je morao da joj pravda - rekao je izvor za ovaj portal.

- Čim je čula da je Bred imao aferu sa koleginicom, potpuno je poludela i nastala je velika svađa - nastavlja izvor.Međutim, iako je Marion rekla da o preljubi nema ni govora, Bred je nastavio da insistira da ode na poligraf. Za sada je to praktično nemoguće jer Anđelina ne želi nikakav kontakt sa njim, navodno je odbila poligraf i ne dozvoljava da joj se približi.

Foto: Profimedia

To dodatno stvara probleme, budući da Bred nije video decu otkako je u ponedeljak počela drama oko razvoda kada je Anđelina predala zahtev na 10 strana, u kojem, između ostalog, navodi da želi puno starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Bred je zato odlučio da pita Anđelininog oca Džona Vojta da posreduje i pomogne mu u tome da Anđelina malo popusti. Izvori navode da se on na sve načine i svojski trudi da bude u dobrim odnosima sa njom.

- Bred se nada da će mu dobri odnosi sa Anđelininom porodicom pomoći da ponovo izgradi mostove sa suprugom. Zato je angažovao Džona da mu pomogne. To je vrlo nezgodno za sve, ali Bred ne gubi nadu - rekao je izvor za "Dejli Miror".

Foto: Profimedia

Podsetimo, strani mediji su preneli da je Anđelinu dodatno iznerviralo to što je Bred nasrnuo na njihovog usvojenog sina Medoksa kada su se u avionu kretali za Los Anđeles. Policija je tada pokrenula istragu zbog optužbi za zlostavljanje deteta, međutim, ubrzo su odustali od gonjenja Breda budući da nisu dokazali da je namerno povredio Medoksa. 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u