Zanimljivo

Poznate zvezde otvoreno (i necenzurisano) o gubljenju nevinosti

Objavljeno: 07.02.2016 | 16:52Izvor: 24sata.rs

Gubljenje nevinosti stresno je za mnoge, a ni čuvene holivudske zvezde nisu izuzetak. Prenosimo vam prva seksualna iskustva ovih, ne tako stidljivih, poznatih osoba.

Danijel Redklif

Ja sam verovatno jedna od retkih osoba kojoj je prvi put bio zaista dobar. Prvi seks sam imao sa osobom koju sam prilično dobro upoznao. Drago mi je i što mogu da kažem da sam posle toga imao puno boljeg seksa, ali moje gubljenje nevinosti definitivno nije bilo sramotno i neprijatno, za razliku od jednog mog prijatelja koji je prvi seks imao pijan sa neznancem ispod mosta.

Šia le BufŠia le Buf, Foto: Profimedia.rs

Šia le Buf

Iz nekog potpuno nepoznatog razloga, pokušao sam da predstavim sebe kao iskusnog ljubavnika. Nisam joj rekao da sam devica, već sam se ponašao kao da imam sve pod kontrolom i da je čeka nezaboravno veče. A sve vreme sam se tresao od straha i nervoze. Sećam se da sam stavio jastuk ispod nje jer sam to video u nekom pornografskom filmu. Onda sam je postavio nezgodno i nisam mogao ništa da uradim. Nisam preterano obdaren i to definitivno nije bila poza za mene.

Pravi Džoni DepDžoni Dep, Foto: Profimedia.rs

Džoni Dep

Nisam pristao da otkrijem nešto toliko lično još od kada sam izgubio nevinost u svojoj 13. godini.

Bruk ŠildsBruk Šilds, Foto: profimedia.rs

Bruk Šilds

Mislim da bih izgubila svoju nevinost mnogo ranije da nije bilo pritiska javnosti. Prvi seks sam imala sa 22 godine. Tada bi stvari bile mnogo lakše i mislim da ne bih imala problema sa težinom – na faksu sam imala 10 kilograma više. Sve je to bilo povezano.

Džordž KluniDžordž Kluni, Foto: Profimedia

Džordž Kluni

Bio sam mlad, premlad zapravo. Verujem da sam prvi orgazam imao dok sam se penjao uz konopac kao sedmogodišnji dečak. Mislim, ništa nije izašlo, ali svi drugi elementi su bili tu. Sećam se da sam uspeo da dođem do vrha. Obesio sam se uz konopac i pomislio: “Ovo je sjajan osećaj!”.

Kloi KardašijanKloi Kardašijan, Foto: Profimedia.rs

Kloi Kardašijan

Zgadila sam se samoj sebi. Prestala sam da pričam sa njim i zapravo nisam imala seks 3 godine nakon toga jer sam znala da sam previše mlada i jednostavno nisam spremna. Trebalo je da poslušam roditelje. Ne dozvolite da vas bilo ko pritiska da imate seks jer nije vredan osećaja koji će uslediti posle.

Metju FoksMetju Foks, Foto: profimedia.rs

Metju Foks

Moj prvi seks bukvalno se desio na zemlji pored reke. Sve je bilo apsolutno grozno i neugodno – samo dva prokleta tinejdžera koji su ležali sa spuštenim pantalonama.

Megan FoksMegan Foks, Foto: Profimedia.rs

Megan Foks

Imala sam puno groznog seksa, ali moj prvi put uopšte nije bio loš. Bila sam zaljubljena u njega i sve je bilo lepo.

Selin DionSelin Dion, Foto: Profimedia.rs

Selin Dion

Vratili smo se zajedno u moju sobu. Sedela sam na krevetu a noge su mi bile uvijene u pokrivač. Bila sam srećna što sam sama sa njim jer sam ga volela. Imali smo jako precizan plan. Prihvatila sam mu glavu rukama i poljubila. Potom sam ga zagrlila, a on me je čvrsto stegao. Odmah potom je pobegao u svoju sobu. Na trenutak sam samo stajala, sama, srce mi je lupalo. Drhtala sam i bila potpuno zatečena. Znala sam da sam pobedila. Njegovo bekstvo je bilo priznanje.

Zgrabila sam telefon i pozvala njegovu sobu: “Ako istog momenta ne dođeš, srušiću ti vrata”.

Ali nije bilo odgovora.

Potom me je zvao iz predvorja hotela da me pita da li sam dobro. Onda mi je rekao: “Ako želiš, biću ti prvi”.

Moj odgovor je bio prost: “Bićeš mi prvi, i jedini”. Taj isti muškarac je posle postao moj muž.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u